Следва

Коди Янг е Секретарката в новия брой на списание Schön!

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Изключително обещаващата австралийка Коди Янг играе зашеметяващо ролята на секретарката Маги Гиленхал от...

All fashion преди 11 години

Секретарка в Schön!

Изключително обещаващата австралийка Коди Янг играе зашеметяващо ролята на секретарката Маги Гиленхал от класическото филмова заглавие Секретарка в сесия за новия брой на списание Schön!, посветен именно на киното.

Снимана от Били Нава и стилизирана от София Ачавал, въздействащата като лице и поза модел показва невъобразимото количество странни ситуации, в които може да попадне една млада и красива секретарка, с такъв мрачен реализъм, че адреналинът на гледащия пропълзява по вените почти мигновено. Коди е освен талантлива и извънредно красива /тук с грима на Хелън Бидард и прическа от Морган Мартини/, даже нечовешки, облечена в първокласни, не само секретарски дрехи, от типа на Алая и компания.

Виж всички снимки тук>>

Джорджина Стоилкович - страхотна корица на сръбския Еlle, октомври 2012



Корица, която да те залепи за себе си - най-важното условие за успешен моден брой. В случая това е октомврийският Elle от Сърбия, а снимката е дело на местния моден фотограф Миша Обрадович. Джорджина живее в Хамбург, но в родината си е смятана за едно от най-красивите сръбски лица в последните години. Наистина е така, тя е просто божествена със зеления си поглед, шоколадова кожа и пиршество от коси.

Кейти Пери в цветовете на демократа Обама



За почитателите на певицата е знайно отдавна, че щом е запалена по дадена идея, тя директно изразява страстта върху ноктите си. Най-последно, очевидно предвид топли-топлите президентски избори в САЩ, Кейти демонстрира отношението си към тях като залепи на ноктите си своя фаворит. Героят в случая с Пери е Барак Обама, а за който се е съмнявал - ръцете на звездата говорят повече от думите. 

В ноктопластиката виждаме усмихнатото лице на Обама на два от ноктите, докато на останалите весело греят звезди, райета и символа на Демократите - магаренцето. Има ли нещо, което в козметично отношение да е по-патриотично? Няма, твърдим ние и ръкопляскаме на певицата от все сърце.



В Twitter споделените снимки на Кейти са придружени от заглавието "Правилните нокти". Остава да видим дели Мишел Обама няма да последва симпатичния пример и да постави мъжа си усмихнат върху ноктите си. Ако от разстояние имаш желание да подкрепиш Барак и ти, начинът е ясен, интересен и модерен. Не се колебай!

Carven



Дизайнерът на Carven Жулом Анри и британската актриса Кая Скоделарио украсяват страниците на американското издание на Elle за ноември, а темата е последната колекция на френския бранд. Намираме ги за прекрасни и затова ги показваме.

Барабара Стрейзънд  на турне в дрехи Дона Карън



В края на миналата седмица Барбра Стрейзънд стартира световното си турне от Филаделфия. Типичен за певицата е богатият сценичен стил, който много й отива, а за точно това турне, работата по постигането му, т.е. по изработването на целия гардероб е възложена на Дона Каран.

Твърди се, че дрехите са превъзходни - изобилие от пелерини, арт деко бодита, черни рокли, бродирани кафтани и други подобни пищни сценични облекла. Дона Каран е хванала натюрела на звездата перфектно - общо взето Стрейзънд буквално ще блести, твърдят запознати с подробности около гардероба за турнето. 70-годишната певица има невъобразима енергия, пее като змей и само като си я представим в пищния блясък на творенията на DKNY ни идва настроение за празник.

Роуз Бърн в рокля Chanel



Роуз Бърн се появи преди дни на церемонията по честването на 80-годишнина на бижу-линията на Шанел - Chanel Fine Jewelry “Bijoux de Diamants” - колекция, създадена в далечната 1932 от Коко Шанел, в Ню Йорк, облечена именно в Шанел. Тоалетът на 33-годишната австралийска актриса е от кутюрната колекция на марката Пролет/Лято 2012 и представлява коктейлна рокля от черен шифон, обсипана с диаманти. Рокля, която мечтаеш да имаш, на точния повод, върху точната фигура и точните обувки /велурени платформи Sergio Rossi/. 
 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 15 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.