Следва

Световен ден за миене на ръце

Нов монитор Philips разширява мобилния свят

Висококачественият IPS LCD дисплей на Philips с MHL технология изобразява... 

All About Life преди 11 години

Висококачественият IPS LCD дисплей на Philips с MHL технология изобразява HD картина директно от мобилно устройство

MMD, водещата технологична компания и лицензен партньор за мониторите Philips, разкри новия монитор Philips 237E4QHAD/00 със Smart MHL технология (Mobile High Definition Link). Просторният 23-инчов екран позволява на потребителите да гледат full HD видео и да играят игри директно от смартфони с Android – като едновременно с това зареждат своето устройство.

Готов за забавления…

С Mobile High Definition Link (MDL) зрителите могат да свържат техните мобилни устройства с Android директно към дисплея с помощта на опционалния MHL кабел и да споделят домашни видеоклипове и снимки със семейството и приятелите във full HD качество в уюта на всекидневната – без необходимостта всеки от тях да се обръща, за да види миниатюрния екран на телефона.

Няма нужда дори да се използва компютър. За допълнително удобство телефонът или друго устройство – например таблет - автоматично се зарежда, докато е свързан/о към дисплея. Аудио преживяването също е обогатено - вместо неизбежно ограничения звук на мобилното устройство, потребителите могат да се насладят на богат цифров съраунд звук през HDMI от вградените стерео говорители с мощност 2W.

Новият IPS дисплей с MHL технология е идеален и за пренасяне на изживяването от мобилните игри на голям екран. Изображенията от игрите се предават директно от мобилното устройство, без какъвто и да е ефект на накъсване. Геймърите имат по-прецизен контрол и не се налага да държат малкия екран пред себе си.

…и за работа

Ако има работа, която трябва да се свърши, IPS LCD дисплеят с MHL е готов да я посрещне. Потребителите могат да бъдат продуктивни без PC или ноутбук – достатъчно е да свържат телефона или мобилното устройство (както и пълноразмерна клавиатура и мишка) и могат да работят с мобилни приложения на големия екран. Освен това телефонът се презарежда, докато е свързан към екрана.

Трансформиране на мобилното качество

Не би имало особен смисъл да се предава мобилно съдържание на 23-инчов екран без сериозно подобрение на качеството на картината. Новият IPS LCD блести в това отношение. Комбинирайки портативността с отличното качество на широкоекранния 16:9 full HD дисплей, eIPS използва напредничава технология за постигане на ултра-широки ъгли на видимост от 178 градуса.

Мониторът дава кристални, живи цветове и стабилни изображения, трансформирайки преживяването от гледането на мобилно съдържание във всякакъв формат – видео, снимки и дори работни приложения.

Воден от иновацията

Новият дисплей притежава и много от специфичните за Philips технологии, които гарантират, че мониторът осигурява върхово визуално преживяване. TrueVision на Philips тества и изравнява съдържанието на екрана за постигане на изключително изображение – с четири пъти по-прецизно цветопредаване в сравнение с Windows sRGB. Philips SmartImage Lite динамично увеличава контраста, цветовото насищане и остротата, за да предложи перфектна картина за всякакви случаи на употреба – в реално време и с натискането на само един бутон.

Проектиран за усет и простота

IPS LCD мониторът с MHL е най-новият Philips дисплей от серията E-Line – проектирана да подхожда на домашния стил на живот. С тънка стойка, мек гръб и в гланцов тон черна череша той притежава фини, леки дизайнерски елементи, които добавят стил в жизненото пространство. С него се работи лесно: вместо демодирани изпъкнали бутони за настройка, дисплеят има интелигентни икони, чувствителни на докосване, които реагират и на най-лекия допир.

IPS LCD мониторът Philips 237E4QHAD/00 ще бъде наличен в големите магазини за електроника до края на годината на препоръчителна крайна цена от €229 с ДДС. 

 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.