Следва

Черил Коул по стъпките на Джей Ло. Влюбена в танцьор!

Who is she? 10-те най-интересни факта около разводите и слабостите на Деми Мур

Родената през 1962-ра година холивудска актриса беше днешната ни загадка в Who is she? Като типично...

People of art преди 11 години


Родената през 1962-ра година холивудска актриса бе днешната ни загадка в Who is she? Като типично американско момиче, родената в Пенсилвания Деми, амбициозно върви към пътя на славата, без грам преразсъдъци. 
Ето я нея в 10 интересни факта: 

1. Родена е с името Деметрия Джийн Гайнс, Мур пък е запазената фамилия от първия й брак с Фреди Мур.

2. Баща й напуска майка й само два месеца след брака им, затова Деми има двама бащи – биологичният й и нейният пастрок, за когото по-късно се омъжва майката.

3. Пастрокът й, чиято фамилия носи, се самоубива, когато Деми е на 17, след което заминават заедно с майка си и нейната полу сестра за Лос Анжелис. Преди време сестрата на Мур обяви скандално, че не са се виждали от близо 30 години. Точно от времето, когато Деми става известна.

4. Напуска училище на 16, за да работи като танцьорка и модел, а на 18 се омъжва за рок музиканта Фреди Мур. Бракът им не издържа дълго, женени са от 1980 до 1984-та, но това омага на младата красавица да започне актьорската си кариера.

5. Към актьорското съзвездия я изстрелват и голите й снимки, два пъти за три години, в списание Oui, които й осигуряват ролята в романтичната комедия „За всичко е виновен Рио“ през 1984-та.

6. Един от най-известните й филми – „Стриптийз“, й спечелва хонорара от 12,5 милиона долара и я прави най-високоплатената актриси в Холивуд през 90-те.

7. Деми лесно се пристрастява към алкохола и наркотиците още след развода си с Мур. Но е задължена да се лекува, заради роля във филм през 1985 година като част от условията в договора.

8. За Брус Уилис се омъжва през 1987-ма и са заедно цели 13 години, почти невероятна цифра за Холивуд и неговите любовни афери. Двамата имат три дъщери – Румър, Талула и Скаут Уилис, като Румър става известна още преди раждането си с голата снимка на бременната мама Деми на корицата на Венити Феър през 1991-ва.

9. Има няколко пластични операции – липосукция и корекция на гърдите, за които не крие.

10. 5 години след развода с Брус Уилис се омъжва за 16 години по-младия от нея Аштън Кътчър, с когото са заедно до 2011-та. След този развод, чиято причина са залитанията на Кътчър по негови връстнички, Деми отново изпада в депресия, заради която посяга към алкохола и наркотиците. Лекува се в клиника в Австрия и отслабва драстично. От известно време не се е появявала в медийното пространство, но наскоро стана лице на своя линия за Орифлейм, чиято кампания тече в момента.
 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра