Следва

Нелегален алкохол в „Етажна собственост 3. Новодомци”

Черил Коул по стъпките на Джей Ло. Влюбена в танцьор!

Британската певица се появи публично с новата си любов Тре Холоуей през уикенда, след като двамата подклаждат слуховете за романтичната си връзка от лятото...

People of art преди 11 години

Черил Коул най-накрая загърби миналото си и отново си позволи да се влюби.

Британската певица се появи публично с новата си любов Тре Холоуей през уикенда, след като двамата подклаждат слуховете за романтичната си връзка от лятото.

За първи път името на Черил беше свързано с това на танцьора през август, когато те бяха забелязани заедно в Лондон. След няколко вечери в британската столица, двамата попаднаха пред обективите на фотографите и клюките за любовния им романс заваляха.

В събота вечер певицата най-накрая реши да покаже на света новия си партньор на първата официална публична поява на двамата заедно.




Черил Коул и Тре Холоуей се срещат за първи път през 2010 г., когато певицата изпълнява сингъла си "Promise" на финала на шоуто "X Factor". Двамата се виждат отново на партито по случай 29-ия рожден ден на Коул в Лас Вегас през юли тази година и всъщност оттогава са неразделни.

Тре е много близък приятел на ментора на Черил, музикалния продуцент will.i.am от The Black Eyed Peas. Танцьорът е участвал в шоута на Леона Луис и в риалити програмата "American Idol". Роденият в Ню Джърси Холоуей има университетски дипломи по финанси и психология.





 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра