Следва

Double Trouble: Мила Кунис с грим и без

Новата спирала на Bourjois за ослепителен поглед - Queen Attitude

Bourjois успешно разкри една от тайните за красота на вечната изкусителка Клеопатра като създаде „Queen Attitude” – спиралата за ослепително царствен поглед...

Hair преди 11 години

Bourjois успешно разкри една от тайните за красота на вечната изкусителка Клеопатра като създаде „Queen Attitude” – спиралата за ослепително царствен поглед.

Тайната:

Иновативна еластична четка, която уплътнява миглите, като им придава съвършен обем и екстремна дължина. Тя умело оформя и разделя всяка мигла, обхващайки дори и най-късите и непокорни косъмчета в ъглите на окото, като едновременно с това го отваря и оптически уголемява.
Леката и нежна флуидна текстура, гарантира наситен цвят. Тя допълнително подчертава, перфектно издължава и извива миглите. Те са невероятно обемни, наситено черни и изтеглени леко настрани за изкусителен „Клеопатра поглед”. Формулата на Queen Attitude е без парабени , а почистването - изключително лесно.

Флаконът на Queen Attitude напълно отговаря на звездните и качества: елегантно черен и женствен силует, декориран с царствено златисто и артистично тюркоазено.

Професионален съвет:
За да постигнете „Клеопатра поглед” нанесете спиралата като нежно изтеглите миглите настрани и леко нагоре - очите мигновено стават видимо по-големи и перфектно подчертани.

Новата спирала на Bourjois за ослепителен поглед Queen Attitude е на промо цена до 31 октомври - 15,90 лв.
(базова цена - 19,90 лв)
 

More Hair