Следва

Това ни трябва в гардероба - Isabel Marant - цялата колекция аксесоари пролет/лято 2013

Fall Fashion Wishlist - Ева Вучева от Fashion Days България

Защото кой друг, ако не тe познават отблизо и в детайли всяка дреха, която продават?...

Shopping преди 11 години

Защото кой друг, ако не тe, познават отблизо и в детайли всяка дреха, която предлагат?! Всички те са пряко свързанис модата, тенденциите и лейбълите, те са вносители на най-големите брандове в света, разпространители на най-добрите стоки и първите хора, които знаят какво ще има на витрините или онлайн с възможност за закупуване в България.

След любимите есенни визии на трите дами от групата на MDL, да сподели своя есенен wishlist поканихме изпълнителния директор на Fashion Days България - Ева Вучева.

Fashion Days e най-големият онлайн клуб за пазаруване в Централна и Източна Европа, намира се тук>>

Ето какво ще включи в гардероба си за новия сезон Ева Вучева в галерията горе, а настроението, с което влиза в есента, следва надолу в кратък блиц:

От лятото в есента ще пренеса само... бяла копринена риза. Комбинирана с тренч или пухкава мохерна жилетка, ще е перфектната дреха за сезона.

Обувките, които ще са ми достатъчни за тази есен, са... много :)

Цветовете, в които се виждам облечена през новя сезон, ще бъдат… капучино, патладжан, оранжево, сиво, черно и много злато.

Това, което нямам търпение да си купя вече, е…перфектният чифт кожени есенни ботуши - Overdyed leather boots.
на Burberry (bg.burberry.com).

Последната ми онлайн покупка беше… хммм... чанта Moschino.

Харесвам /не харесвам винтидж тенденцията, която все още е модерна... Нямам нищо против винтидж тенденцията, но не я следвам. Имам проблем с енергията на другите хора. Жалко, защото можех да допринеса повече за спасяването на планетата :)

Пазарувам предварително или в течение на сезона... В течение на сезона, защото предварително трудно се настройвам за цветовете и материите, които ще ми харесват. Обичам да пазарувам сетове. Помага ми рано сутрин, когато съм се успала за поредната среща.

Тази есен със сигурност не бих носила… нищо с панделки и волани.

Всички артикули в галерията са от FashionDays.bg

More Shopping