Следва

ABSOLUT BLANK

Холандското величие Joris Voorn отново у нас

На 19-ти октомври специален гост зад пулта в Yalta Club ще е холандското величие Joris Voorn....

 

Music преди 11 години

На 19-ти октомври специален гост зад пулта в Yalta Club ще е холандското величие Joris Voorn.

Неговата история звучи като приказка и заслужава възхищение заради това, че със сериозната работа и отдаденост всеки може да постигне мечтите си. Роден и израснал в малък холандски град, стъпка по стъпка Joris Voorn преминава A-team на най-добрите световни диджеи. А зад този успех стои комбинация от добри ремикси за напредничави артисти (Robert Babicz, Nic Fanciulli, Slam, Steve Angello, Sebo K и Jerome Sydenham), силна оригинална продукция, изключително популярна компилация и невероятно свирене на живо.

За разлика от повечето си популярни колеги от Холандия, Joris Voorn не се вълнува от транс и предпочита да работи с интелигентен тек-хаус. Стилът му се приближава най-вече до първоизточника на повечето модерни стилове, а именно детройтското техно. В началото на кариерата си Joris следва изкуства и архитектура, което може би обяснява вкуса му към секси и grоovy линия на ръба между най-добрия ъндърграунд звук и масовия, но все пак интересен стил.

Холандецът е един от основателите на лейбълите Green и Rejected Music, но не прекалява с издаването на нова продукция, вместо това е съсредоточен върху качествени тракове и компилации, които се радват на положителни ревюта от музикалната критика и фенове на живите му гигове. След предишното си самостоятелно гостуване в Yalta през миналта година, този път Joris води със себе си своя партньор в лейбъла Rejected Edwin Oosterwal за вечер изцяло в духа на марката – съвременен и клубно ориентиран звук за танци.

 

More Music