Следва

Той не е обикновен продукт, а признато медицинско откритие - MATRICIUM® на BIODERMA

Обаянието на ледените музи, представено от Митко Дамов и Vogue Vision

Пренесохме се в Париж, през зимата, в света на модата, красотата и последните трендове в грима и косите. Музеят на съвременното изкуство в София ...

Hair преди 11 години

Пренесохме се в Париж, през зимата, в света на модата, красотата и последните трендове в грима и косите. Музеят на съвременното изкуство в София се превърна в истинско ледено кралство за няколко минути – вълшебство! Моден подиум, сняг, много красота и блясък! Това беше ICE MUSES - новата есенно-зимна колекция прически на LA BIOSTHETIQUE PARIS, прекрасно превъплътена от топ коафьора Митко Дамов и Vogue Vision.

В духа на чистата зимна прохлада „Ледените музи” съчетават в себе си чувствена женственост и фолклорни мотиви, вдъхновени от 60-те и 80-те и пищността на барока. Мода, която пленява и вълнува с контрасти: хладната женственост с изгарящото сърце, неотразимо съчетани с мистична прохлада, чисти контури и женска чувственост. Контраст между горещо и студено, рязко и меко, хладно и романтично!

Зимната приказка на LA BIOSTHETIQUE PARIS започна с енигматичен театърален пърформанс с участието на Биляна Петринска. И след това - Прически, буквално и преносно сътворени с вкус – букли в шоколадови нюанси, бисквитено русо, текстура на вафлички, богат карамел, обли бретони. Магнетични тъмни тонове в косите, контрастиращи с мек грим в приказни оттенъци – кремаво, виолетово, сатен. Моделите дефилираха с прекрасните тоалети на световно известните марки MaxMara, Moschino, Valentino, Vivienne Westwood, Alexander Mc'Queen - от бутик Trend Box, и Marc Jacobs от Etiquette. Бяха представени три различни колекции златни и сребърни кюлчета-медальони, чийто ексклузивен представител е Fibank.



На прага на зимата Ледените музи на Митко Дамов ни убедиха, че студените, мрачни нюанси на идния сезон могат да изглеждат наистина живописно и вдъхновяващо.
 

More Hair