Следва

Днес си купихме... Третата "малка" черна рокля за сезона

Бижу на носа. От Маржела!

Не е истина откога точно подсъзнателно се надяваме някой да извади ново, неочаквано и божествено бижу, коeто да е...

All fashion преди 11 години

Не е истина откога точно подсъзнателно се надяваме някой да извади ново, неочаквано и божествено бижу, коeто да е неповторимо и което да пожелаем да сложим в секундата, без значение цена и други дребни подробности.

Е, случи се. Maison Martin Margiela показаха по време на Парижката модна седмица бижуто си да нос /не знаем как иначе да му кажем/, за което твърдим, че е съвършено.

Инспирирано от очилата на плувците, или просто очилата с диоптър, клипсчето, което обхваща най-горната, най-фина част от носа, може да бъде избрано в чист вид или инкрустирано с камъни /поне така бе демонстрирано по време на дефилето/.

Припомняме, че неконвенционалната бижутерия и нейните производни са присъщи на модната къща в последните няколко сезона - за Пролет/Лято 2012 те придадоха ново значение на словосъчетанието "bedhead", за есента и зимата на 2012 моделите бяха с покрити на половина лица от грамадни яки, а за кутюр колекцията Есен/Зима 2012 лицата им бяха покрити с маски, обсипани с диаманти.



Рядко се случва да се появи толкова нетрадиционно и същевременно напълно носимо и прекрасно нещо по дефилетата. Затова обожаваме клипса на Маржела и самия бранд.
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.