Следва

Street style вдъхновения - T-shirt & Blouse application

Миналото - Как се правят модни снимки, или Стивън Мейзъл в действие. Видео от 1983-та

Негово име стои зад почти всяка рекламна кампания. Работи с Prada, Chanel, Balenciaga, снимал е и снима...

All fashion преди 11 години

Негово име стои зад почти всяка рекламна кампания. Работи с Prada, Chanel, Balenciaga, снимал е и снима огромни звезди от ранга на Изабела Роселини, Мадона, супер моделите Линда Еванджелиста, Кристи Търлингтън, Наоми, Клаудия….

Любимец е на Vogue Италия, заради шантавия си поглед, наш - заради начина, по който улавя всеки детайл. И няма нищо излишно.

Виждаме резултата от работата му всекидневно, но как мотивира и вдъхновява модела, който е в кадър, научихме в това култово видео от 1983-та.

Стивън Мейзъл почти влиза в кожата на субекта, което снима, влага му от своята енергия, силна и мощна като нещата, които излизат от ума и ръцете му.

Гледай:


 

More from View Sofia

Страхотна швейцарка с руски корени - Вивиен Ронер е новото лице на Chanel

All fashion преди 1 година

Швейцарският модел с руски корени Вивиан (или Вивиен, ако предпочитате френското произношение) Ронер се появи в рекламната кампания на новата колекция Chanel Pre-Spring 2023. Майката на Вивиен е известният руски модел Юлия Фокина, която днес работи като фотограф

Седмица на мъжката мода в Милано: Prada Fall 2024

Runway преди 3 месеца

Пореден ден в офиса, Fondazione Prada, в края на обедната почивка. Непосредствено зад вратите се простира лабиринтът от работни помещения със сиви килими, безупречно подредени в съответствие с фирмената политика. Скрийнсейвърите на Prada блестят меко под индустриалното осветление. Желаещите да отбележат появата си на това място спират, за да се снимат. Зад ъгъла, в основното работно пространство, куп наведени глави и: уау!

More All fashion