Следва

За първи път в историята - жена с най-високия рейтинг за култура на ArtReview. Българка, при това!

Меган Фокс роди момченце

Първото дете на актрисата се е появило на бял свят на 27 септември, но новината за това бе съобщена едва сега - от самата Фокс...

People of art преди 11 години

Горещата Меган Фокс стана майка на син. Момченцето е дошло на бял свят миналия месец – на 27 септември, но звездата от Transformers и съпругът ѝ Брайън Остин Грийн са пазили новината в тайна до вчера.

26-годишната Фокс и 39-годишният телевизионния актьор са избрали името Ноа Шанън Грийн за своето дете и са щастливи, че са успели да запазят няколо седмици своята тайна.



Меган избягваше публичността по време на бременността си, като дори прекъсна едно интервю, когато индиректно бе попитана дали очаква дете. Едва по-късно потвърди новината, че е бременна като позира пред фотографи с ясно очертано коремче.

Сега красавицата съобщи новината за раждането на сина ѝ на своята Facebook страница: "Щасливи сме, че имахме няколко спокойни седмици вкъщи, но бих искала да съобщя това, преди да го направят други. Родих нашия син Ноа Шанон Грийн на 27 септември, Той е здрав, щастлив и перфектен. Благодарна съм на Господ", споделя щастливата майка. "Смирени сме, че имаме възможността да бъдем родители на тази прекрасна душа и аз ще бъда винаги благодарна на Бог, че ми позволи да изпитам тази безгранична, чиста любов", пише още Меган Фокс.

Меган Фокс се омъжи за Брайън Остин Грийн през 2010 г. на Хаваите, след четиригодишна връзка. За съпруга ѝ Ноа е второ дете. Той има 10-годишен син Касиъс от актрисата Ванеса Марсил.

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра