Следва

Maison Martin Margiela за H&M - МЪЖЕ! И още как!

Животът след 45: Холи Бери - превъзходна на корицата на In Style

Млада, секси, уникална е тази жена в сесията за американското издание на едно от най-предпочитаните модни...

All fashion преди 11 години

Млада, секси, уникална е тази жена в сесията за американското издание на едно от най-предпочитаните модни списания в света In Style.

Броят е ноемврийски, а освен корицата, на 46-годишната звезда е посветена и изключително приятната естетска сесия вътре, придружаваща интервю с нея. Конкретно поводът е предстоящата в края на този месец премиера на новото заглавие с участието на Бери - филмът "Облачен атлас".

Иначе тя е наистина прекрасна с млечната си кожа, късата прическа - нейна запазена марка, черно-бялото внушение на кадрите, което много й отива, превъзходно изиграния образ на черна пантера и прекрасните дрехи, които носи за случая.

Възхита и удоволствие предизвиква гледането на тези снимки. 46 години по всичко личи е една прекрасна възраст.



Какво накратко казва актрисата в интервюто пред американските колеги, четете тук.



За партньора си Оливие Мартинес:
"Това не беше любов от пръв поглед. Чувството у мен растеше постепенно, и така стана много силно. Бракът е едно от нещата, за които обаче не бива да се говори. Никога. Аз съм невероятно романтична натура, и не съм склонна да отдам чувствата си, докато не съм абсолютно сигурна в тях."



За остаряването:
"През цялата ми кариера някой ме съветва какво да правя. Когато се обръщам назад обаче разбирам, че най-важното нещо е да следваш собствения си инстинкт. В началото си мислех, че мнението на околните е меродавно, защото виждат неща, които аз не мога да видя. Постепенно се научих да вярвам на собствената си преценка. Не виждам проблем в годините и не се боря с възрастта. Ценя жените, които ми харесват или са ми харесвали в младостта ми, но не се старая да им подражавам - и това е моят съвет към всички. С годините попадаме в нова фаза от своя живот и трябва да се възползваме от това по най-добрия начин."



За прическата си:
"Смятам, че изглеждам най-добре с къса коса. По-лесно я поддържам, а и ми отива. Жените вярват, че дългите коси са им необходими. Виждам го при дъщеря си. В момента й харесва дълга коса и се старае да я пусне максимално дълга. На нас ни се внушава, че женствеността означава дълга коса още в ранната младост, а аз не смятам, че е така."
 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 8 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.