Следва

Тиан Йи в Harper's Bazaar Китай

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Работа като тази на корицата и в едиториала на брой 101 на списание Oyster не се среща често...

All fashion преди 11 години

Let's Get Digital! Хане Габи за Oyster

Работа като тази на корицата и в едиториала на брой 101 на списание Oyster не се среща често. 

Напротив, толкова интересно в модно и идейно отношение постижение отдавна не бяхме мяркали. Хане Габи Одиеле грее в пребогатото от цвят и символика произведение на корицата, на която е оповестена и темата на броя - Let's Get Digital!

В пълен синхрон с нея, фотографът Уил Девидсън и Хане правят превъзходна сесия така, че удоволствието ни от масираната употреба на фотошоп се завръща с пълна сила, а толкова ни беше уморило. Фотосите са рисувани, оцветявани, миксирани, украсявани и прочее в най-добрия смисъл на тези думи и на нас това ужасно ни харесва.

Прокрадват се котки, летящи балони, някакво извънземно внушение и каквото още фантазията на гледащия пожелае. 

“Let’s Get Digital!” красноречиво оправдава технологиите, поне що се отнася до обогатяването чрез тях на изображенията и съдържанието на списанията. Сесията е прекрасна благодарение и на стилиста Стиви Данс, фризьора Тамара Макнотън и гримьора Каран Франйола.

Жестоко, много ни харесва! Браво, Oyster!

Виж цялата сесия>>

ДЖЕЙМС ФРАНКО, ПЕТРА НЕМЦОВА И СТЮАРТ УАЙЦМАН - Невероятно добра комбинация



Американският обувен бранд Stuart Weitzman е намерил перфектната формула за употреба на мода и кино в едно. Става дума за дебюта на серията от клипове “Walking After Midnight”, чийто режисьор е Джеймс Франко, а главната роля е на Петра Немцова. Красавицата носи модели от колекцията на Weitzman, въплащавайки прекрасно формулировката "жената, която носи нашите обувки е убийствено секси" както в чисто маркетингов, така и в естетически контекст.



Просто тя е много красива, нощен Манхатън винаги е привлекателен, обувките са прекрасни в розово-черната си гама, а стъпването в тях и върху тях /т.е. на около 11 см/ изглежда просто, ясно и убийствено секси. Чифт като този обикновено те води нанякъде, в случая в загадъчно арт-пространство, важното е да се довериш и да последваш стъпките. Това - в първия епизод.



Вторият филм е черно-бял, Петра отново е в Ню Йорк, историята е по-различна, обувките са други /безобразно високи и безобразно хубави боти/, но също толкова изящна, вълнуваща и секси, вероятно заради отворения край.

Филмът в своята цялостност от 4 клипа ще бъде показан на 26-и този месец, но две от частите вече се въртят из мрежата и могат да се видят.

Удоволствие е да се наблюдава талантливата работа на триото Франко-Немцова-Weitzman. Чакаме останалото от продукцията с нетърпение.

Тиан Йи в Harper's Bazaar Китай



Много силен октомврийски брой на китайския Harper's Bazaar. По повод 26-ия си рожден ден, изданието прави супер впечатляващо стилистично и модно пътешествие, Coast to Coast, в което фотографът Зак Чжан и моделът Тиан Йи заедно преброждат всичко от Ню Йорк до Калифорния.




Ту на мотоциклет, каран от татуиран водач, ту на ретроавтомобил, на такси и даже на колело. В Ню Йорк моделът посещава бутика на Diane von Furstenberg, и се снима със самия дизайнер. Стилист на тази красива пътешественическа сесия е Вей Тиан, която се е справила блестящо, подбирайки най-точните възможни дрехи и аксесоари от новите колекции на Rodarte, Ralph Lauren и Proenza Schouler, при които темата Азия е силно застъпена.

Виж още>>>

Кара Деливайн за Purple 



Тринадесет кадъра, наречени Manchester division. Кара Делевайн играе главната роля. 

Поръчката е Purple Fashion Magazine за 18-ят му брой Есен 2012. Красиви и спокойни, истински есенни кадри, в които особено харесваме работата на стилиста Джейн Хау.

Виж още от прекрасните кадри>>

Виктория Бекъм като Шанел от Карл Лагерфелд, Elle Париж



Френският Elle залага на любопитна комбинация от почерци, присъствия и внушения за ноемврийския си брой. Карл Лагерфелд снима Виктория Бекъм за корицата на изданието и то не къде да е, а в дома на покойната Коко Шанел на улица Камбон, 31 в Париж. Виктория позира на маестрото пред стъклената стена в дома на Мадмоазел, откъдето тя скришом е наблюдавала публиката по време на ревютата си. Позира и редом да Лагерфелд.





"Да се снимам в дома на Коко в дрехи Chanel - това е сбъднатата ми мечта!" Резултатът е много добър, според нас, Виктория има меко и елегантно, почти френско присъствие, което, макар и нетипично за нея, й отива много. Карл Лагерфелд казва след работата си с Виктория: "Тя отлично знае какво иска, какво харесва и какво наистина й отива". Да, по всичко личи, че е така.
 

More All fashion