Следва

Аля Милушева бременна на корицата

Седмичен културен АФИШ -

В последния работен ден ще си подарим неустоимото преживяване LORD OF THE DANCE. Грандиозното танцовото...

преди 11 години





В петък сме решили да забравим за работата и да се отдадем на забавления, но без да прекаляваме, това ще оставим за събота.

В последния работен ден ще си подарим неустоимото преживяване LORD OF THE DANCE. Грандиозното танцовото шоу ще се проведе от 20,00 часа в зала 1 на НДК и за пореден път ще включва модерна и зрелищн хореография, невероятни костюми, декори и визуални ефекти. Спектакълът Lord of the Dance никак не е за изпускане имайки предвид, че е игран в повече от 60 държави и е видян от над 60 милиона души.

В събота, Sofia live club мило ни подканват с най- добрата комбинация, а именно музикантите Любо, маестро Живко Петров, Калин Вельов и китаристът Ангел Дюлгеров. Заинтригувани интересният букет от изпълнители, които обещават нечуван сет с електронно звучене. С нетърпение чакаме да чуем съвместното парче на Любо и Маетро Петров, което носи прекрасното име „Life is beautiful”. Вярваме, че и вечерта ни ще мине под афиша «животът е красив» и ще си тръгнем щастливи от клуба. Лайф концертът започва в 22.00 часа, а билетите са по 10лева. Ще се видим там.

Неделя, като типичен ден за отдих, ще се отдадем на спокойна неангажираща разходка, но в никакъв случай няма да изпуснем разпродажбата на мебели, аксесоари и всякакви изделия на български дизайнери, която ще се проведе в галерия «+ това» на ул. Марин Дринов 30. Работното време е от 11 до 18, така че ще имаме време добре да се наспим след снощния концерт в Sofia life club.

Понеделник започваме работа с всички сили, но си оставяме вратичка за изложбата на лимитираната колекция от най- новите творби на Деймиън Хърст, която ще бъде изложена в Галерията за модерно изкуство. За първи път ще бъде представен британския творец и ние със сигурност не искаме да изпуснем. За него знаем ,че не признава граници, непрекъснато изследва връзките на изкуството с живота и смъртта и ще ни е много интересен.

Във вторник отиваме на премиера в театър лаборатория «Алма Алтер» към Софийски университет. Представлението се казва «Етюда за глас, тяло и инструмент» и ни е супер интересно какво ще ни предложат младите таланти. Адресът е бул. Цар Освободител 15, а входът е изключително симпатичен- запетайка на лявата ръка.

Младите момчета и момичета винаги ни изненадват приятно и вече нямаме търпение да видим какво ще ни поднесат и този път.

В сряда ще се смеем в НДК с предствлението покорило милион зрители «В защита на пещерния човек». Провокира ни идеята на спектакъла, която разказва най- вече за отношенията и недоразуменията между мъжете и жените. Припознахме себе си в посланието, което гласи, че смехът е един и същ на всички езици, а ние обожаваме да се смеем. Зала 2 на НДК. 

ВТОРО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА СРЯДА

/В сряда ще се потопим в концерта на италианския пианист Фулвио Турисини. След работния ден ще се отправим към Националния музей «Земята и хората» за да се потопим в красотата на Италия. Това ще е последната възможност да станем част от 12та седмица на италианския език по света, тъй като събитието проключва с произведения на Дебюси, Джулио Виоци и Мусоргски. Сряда вечерта ще ни намерите в кристалната зала точно в 19ч./

Четвъртък. Хайде на кино! Направо ни е срам да си признаем, че изпуснахме да гледаме бългрския игрален филм «Аве». Който е направил този грях може да се присъедини в «Домът на киното». Вчера видяхме в тролей 9 младата и непринудена актриса Анжела Недялкова, която ни се стори изключително готина. Ние вече имаме билети!
 

More from View Sofia

More