Следва

Награда #5: Шноли за куче - Juicy Couture

Седмичен ХОРОСКОП - 22 - 28 октомври

Ако търсиш спокойствие в цялата тази суета, може да го намериш само вътре в себе си в уединение. Оставайки в...

Astro преди 11 години

ОВЕН 21.03 – 20.04

Ако търсиш спокойствие в цялата тази суета, може да го намериш само вътре в себе си в уединение. Оставайки в разгара на събитията, опитвайки се да влияеш на случващото се, ще трябва постоянно да отразяваш атаките отвън и да се съпротивляваш на външните обстоятелства. Вярно, в края на седмицата, ще можеш да се отпуснеш и да се почувстваш по детски леко, но само ако си го позволиш! Мирът и спокойствието тази седмица ще зависи изцяло от теб и от това дали ще искаш да зарежеш всичко и да си позволиш да се отпуснеш.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05


Тази седмица ще имаш нужда от увереност в собствените сили. Работата ще спори и собствените ти успехи ще те впечатлят. В понеделник и вторник не е желателно да се занимаваш с официални документи и да посещаваш държавни институции. Освен безкрайна суета и празни приказки, там не те очаква нищо друго. Внимавай с емоционалните изблици, опитай се да предпазиш близките си от резките промени в настроението си. Старай се да не създаваш конфликтни ситуации, особено в семейството!

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Не се опитвай да направиш всичко наведнъж. Не си длъжен на никого за нищо - не забравяй това! Да, имаш определени отговорности и за тяхното изпълнение се изисква определено време и усилия, но никой не може да те застави да вършиш нещо против волята си. Бъди наясно със себе си, погрижи се за себе си - тогава тези, които са близо до теб ще разберат, че уважаваш и цениш собствената си личност и ще започнат да се отнасят с теб по-внимателно и нежно.

РАК 22.06 – 23.07

Тази седмица, трябва да си особено внимателен към това, с което се храниш. Ако смяташ, че трябва да се сложиш на диета - започни да я спазваш от понеделник. Ще можеш лесно да навлезеш в избрания ритъм и ще получиш отлични резултати. Ако не си готов да промениш хранителния си режим, трябва да се консултираш с диетолог.
Възможно е някои храни и ястия, да ти бъдат забранени, но на тяхно място ще ти предложи нещо по-различно, така че да не възникнат проблеми.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

В началото на седмицата може да те налегне негативно настроение, до голяма степен дължащо се на факта, че нещата не вървят така както си ги планирал и не можеш да разбереш създалата се ситуация. Твоето положение може да се опише като "душевно изнемогване." Но ако успееш да се абстрахираш от всичко, нещата ще се наредят и ще можеш да се наслаждаваш на живота и да се радваш на общуването си с близките хора. Вярно е, това няма да ти помогне да подобриш финансовото си положение, трудности могат да възникнат към края на седмицата.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Това е период, когато си здраво стъпил на земята. Подкрепа сега ще намериш не във вечните си спътници - аналитичност и пресметливост, а в разбирането, че всичко случващо се е пълна безсмислица, че има нещо по-важно, заради което живееш, дишаш, съществуваш. Предстои бавно (за твоя знак - "скоковете" са противопоказни), но истинско хармонизиране на семейните отношения. А вътрешната увереност ще ти даде мощен тласък за развитие.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Тази седмица може да ти донесе главоболие и мускулни болки - особено ако си склонен да криеш емоциите си от околните. Звездите ти препоръчват ежедневно да прилагаш различни техники за релаксация, да се занимаваш с гимнастика, да опиташ медитация. Необходимо е да сваляш напрежението с всякакви достъпни начини. Може дори да викаш - ако чувстваш, че е необходимо, но по-добре в уединение, не пред близките.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Може сериозно да се обезпокоиш за външния си вид. Ако послушаш съвета на звездите и през тази седмица пиеш повече зелен чай и минерална вода, ще можеш забележително да подобриш състоянието си. Не забравяй, че в зеления чай не е необходимо да слагаш захар, в противен случай ще развалиш както лековития ефект, така и вкуса му. Не се страхувай да демонстрираш топли чувства по отношение на любимия човек. Не показвай амбициите си и не предявявай твърде високи изисквания към партньора си – може да се разбунтува или да изпадне в униние.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Началото на седмицата ще бъде тихо, спокойно и отмерено. Наслади се на този момент и се запаси с енергия на спокойствие и умиротвореност, тъй като от втората половина на седмицата животът ти ще бъде много по-динамичен. Събитията ще засегнат романтичната сфера. Може да те завладеят неудържими чувства и емоции, но преди всичко ще ти се наложи да решиш проблеми в отношенията, които имаш сега, да промениш своята позиция и възгледите си, за да привлечеш в живота си нови вълнуващи преживявания.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Най-добрият щит срещу всички възможни неразположения през тази седмица ще бъде душевното ти спокойствие. Уви, да го запазиш през целия седем дневен период ще бъде повече от предизвикателство. Всякакви неуредици ще те изкарват извън релси. Опитай се колкото се може по-бързо да връщаш доброто си настроение - усмихвай се, усмихвай се колкото се може по-често, по възможност през цялото време и на всички. Запази доброто си настроение и проблемите ти ще се разрешават изненадващо лесно.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Този период се свързва с фанатична вяра или стремеж за постигане на желаното: да си върнеш любимия човек, да постигнеш израстване в кариерата или да си купиш, най-накрая колата на твоите мечти. Който търси – винаги намира, а който иска със сигурност ще постигне резултат. Желания, емоции, страсти, ревност - това са твоите приоритети през тази седмица.

РИБИ 20.02 – 20.03

Не се вслушвай в съветите на околните, защото твоята ситуация е нестандартна. Намали обема на работа – необходим ти краткотраен отдих. Избягвай ненужните контакти – остави си повече време за себе си. Има опасност неволно да унизиш любимия, но трябва да знаеш, че след това ще ти се наложи да положиш максимум усилия, за да възстановиш предишните отношения.
Проблеми с килограмите не се очертават, макар че ще ти се иска фигурата ти да е по-стройна. Пробвай лесния, но доста ефективен метод – намали постепенно количеството захар, което слагаш в чая, кафето и във всичко, което хапваш. По този начин постепенно ще намалиш калориите.

На 25 октомври поп звездата Кейти Пери ще отпразнува 28-мия си рожден ден. Родена е с името Катрин Хъдсън, променено на Пери, когато кариерата й стремглаво се насочва към върха. 
 

More Astro