Следва

Lunchtime shopping - Топ с апликация

Какво ново - Елин Клинг за Marciano. Колекцията

Boyfriend Jens в преливащи синьо-розови нюанси, класически бял деним и риза, няколко чудесни пуловера и...

Fashion преди 11 години

Точно преди две седмици споделихме очарованието си от новината за поредната много добра колаборация между любим бранд и любимо име в блогосферата - Елин Клинг за Guess - Marciano, а днес показваме резултата от това сътрудничество.

Клинг, която успешно ръководи своя собствено списание, личен блог и креативната част на бранда Nowher, направи подобен уверен ход с H&M през 2011-та, като остави своя скандинавски характерен почерк в един елегантен и лек дизайн, същото виждаме и тук в колекцията за Марчиано.

Boyfriend Jens в преливащи синьо-розови нюанси, класически бял деним и риза, блузи, няколко чудесни пуловера и панталони в приятни кройки, както и един кожени с катарами при крачоли, и чифт отворени обувки на ток са резултатът на това сътрудничество, а цветовете са в есенната гама - бежово, винено, черно и цвят горчица за един прекрасен обемен пуловер.

Колекцията ще в продажба през втората половина на ноември.

More Fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.