Следва

Какво ще носят тази есен известните: Жени Калканджиева

Като няма хляб, да ядат пасти - We love Chanel

Обичайните заподозрени напоследък Саския де Брау и Кара Деливайн са очарователно небрежни, облечени в съкровищата на модната къща, носталгични...

All fashion преди 11 години

Тя не може да бъде повече Chanel. Рекламната кампания за круиз 2013 колекцията на Chanel буквално е пропита от френския вкус за богатство, скъпотия, лукс и съпровождащото ги високомерие. Обичайните заподозрени напоследък Саския де Брау и Кара Деливайн са очарователно небрежни, облечени в съкровищата на модната къща, носталгични по златната ера на Версай и нейното пиршество.

Аристократки от 18-и век, напудрени и натупирани, излегнати по сатенените дивани на будоарите си глезли, прекрасни в сърдитите си от скука пози. 

Основният реквизит на костюмната феерия са пищните плисирани поли, туидните жакети, ажурните рокли от новата колекция на Карл Лагерфелд - вдъхновение в чист вид за фантазията, жадуваща фонтани, принцове, балове и сплетни, както подобава на един кралски двор.







Изключително качествена рекламна поредица, която заслужава всеки миг внимание /та тук има толкова пера, птици, клетки, украшения, маски, уникални тапети и мебели като бижута, че не може да се устои/!

Естетика в чист вид! 
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.