Следва

Мляко с кафе - THE ROW

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Но въпреки любовта ни към този бранд, в чиито дрехи е стилизирана Вера, и добрата работа на фотографа, косата...

All fashion преди 11 години

Наташа Поли на корицата на Vogue, Китай

Има хиляди примери за добри корици, но тази с Наташа Поли за ноемврийския брой на китайския Vogue не е сред тях.

Причините са видими - на руския супер модел сякаш му липсва душата, а оттам и сексапила в този „замръзнал” кадър, бодито на Dolce&Gabbana вече сме го виждали веднъж на корица, a решението на арт директора да премахне едната ръка, вероятно за да не пречи, е големият фотошоп дефект на корицата.

Фотографът, снимал Наташа, е Вили Вандерпере.

Vera Luijendijk за октомврийския брой на Нarper's BAZAAR Сингапур







Харесваме гледната точка на фотографа GAN в тази фотосесия за Нarper's BAZAAR Сингапур, от която ни се струва, че моделът е безкрайно висок и недостижим, облечен в луксозната прегръдка на Fendi.

Но въпреки любовта ни към този бранд, в чиито творения е стилизирана Вера, и добрата работа на фотографа, косата изглежда проскубана и неподдържана, а палтото с яката с дълъг косъм на италианския лейбъл от колекция есен-зима 2012 създава един дискомфорт на наблюдаващия, който се опитва да определи що за птица е това на кадъра.

Бет Франке в рекламната кампания на Jaeger



Моделът Бет Франке е прекрасна, виждали сме я в изключително красиви сесии, а един от силните британски брандове за качествени и луксозни базови неща - Jaeger, я наема за лице на рекламната си кампания есен-зима 2012.







Харесваме дрехите от колекцията на марката, които са в чудесни есенни тонове – бяло, крем, сиво, беж и червено, и перфектните елегантни силуети, но позите в самите кадри, дело на фотографа Аласдейр МакЛелан, са твърде статични, леко скучни, и не ни дават добра представа за това какви са възможностите на дадения модел в движение. Дали силуетът би бил все така перфектeн, ако бързаме да хванем такси или водим детето на детска градина, например. Малко реализъм никога не е излишен, особено ако искаме да инвестираме в хубаво зимно палто.

Жълто-черния ансамбъл на Ким Кардашян



Ким Кардашян изглежда абсурдно в този аутфит, снимана от папараците през изминалата седмица. Напредък за риалити звездата е, че самата тя отбеляза грешката си, като сподели в интернет: „ОК, ОК, признавам си, че оглавявам списъка с най-лош избор на облекло. Исках малко цвят докато бях в Маями и намеренията ми бяха добри, но определено трябва си по-висок и слаб за това яке”.

Въпреки самопризнанията, слагаме Кими в графата „Не”.

Кардашян завършва изповедта си така: „Огледалото ме излъга днес, но се чудя къде са сестрите или гаджето ми, когато имам нужда от съвет”.  И все пак, дали винаги трябва да чакаме мнението на другите, за да преценим собствения си имидж?

Пак кланът Кардашян



Този път са най-малките сестри на Кардашян от втория брак на майка им - Кендал и Кайли. Преди 5 дни тийнейджърките станаха официално модни дизайнери.

На ревюто си двете момичета смело се разходиха по подиума, облечени като кукли Барби в розово-сини блястящи ансамбли, достатъчно красноречиви за това какво е съдържанието на колекцията под тяхно ръководство. Оправдаваме ги само заради младостта им, макар че тя не е причина да толерираме кича. 
Самата колекция все още не е показна в медийното пространство. 
 

More All fashion