Следва

Trend Report - Кадифе

Winter Cool: 40 прекрасни палта, в които да инвестираме този сезон

Някои от нас вече мечтаят за Коледа, други все още не могат да се откъснат от лятната омая, но октомври е към края...

Shopping преди 11 години

Някои от нас вече мечтаят за Коледа, други все още не могат да се откъснат от лятната омая, но октомври е към края си и няма по-добро време да се впуснем в голямото търсене на перфектното палто за сезона - инвестиция за поне още три зими напред.

Какво означава да немериш перфектното палто обаче се замислихме, докато избирахме 40-те великолепни модела от онлайн бутиците и магазините в София - то трябва да е в класическа кройка, цвят, който да ни отива, дължина, която смятаме за най-удобна, силует, който да пасва на стила, фигурата и всяка дреха под него.

Истината е, че универсално такова няма, но за щастие има безкрайно много възможности за избор. А за да спестим лутането тук и там, подбрахме най-прекрасните модели на есен-зима 2012/13 в галерията горе>>

И без значение от цвета - черно, бяло, бежово, с много щампи - с яка ли е или без, обемно или вталено, с двуредно или едноредно закопчаване, стил милитъри или женствен А-силует, перфектното палто трябва да е най-вече красиво върху нас, от качествена материя и перфектна изработка.
 

More Shopping