Следва

Бившата Жена-Котка от шоуто на Денис Ризов стана актриса

Сара Джесика Паркър се раздели с най-скъпото си - обувките Маноло Бланик

Звездата от "Сексът и градът” дари обувки за благотворителната организация "Small Steps Project", която...

 

People of art преди 11 години

Сара Джесика Паркър дари обувки за благотворителната организация "Small Steps Project", която помага на деца в неравностойно положение по целия свят.

Звездата от "Сексът и градът” е дарила за добрата кауза няколко чифта от най-ценните си дизайнерски произведения с марка Маноло Бланик. Те ще бъдат продадени на търг в eBay, където всички последователки на Кари Брадшоу ще могат да наддават за тях.

В същата инициатива и също с част от своите обувки са се включили още Даниел Радклиф, Бен Стилър, Кристин Дейвис, Рики Жерве, Морган Фрийман, Дам Джуди Денч и вокалистът на най-добрата британска банда за 2012 г. "Coldplay" Крис Мартин. Последният е дал за каузата ботушите, с които е бил обут по време на записите на последния албум на групата си "Mylo Xyloto".

Сандали Stefanel пък са приноса на Сиена Милър, която при даряването си казва: "Давам тези обувки с любов. С тях съм танцувала и съм се забавлявала много, надявам се те да продължават да даряват с радост и следващия им притежател. За мен е привилегия да ги даря точно за тази кампания."

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра