Следва

Readers' Profile - Силвия Цветанова и един пълен с истории гардероб

Звездите в Maison Martin Margiela за H&M. Или голямото нюйоркско парти снощи

Джулиан Мур, Сара Джесика Паркър, Мена Сувари, Канйе Уест, Хелена Кристенсен, Селма Блеър, Алан Къминг и...

All fashion преди 11 години

Джулиан Мур, Сара Джесика Паркър, Мена Сувари, Канйе Уест, Хелена Кристенсен, Селма Блеър, Алан Къминг и Чейс Кроуфорд - всички те облечени в резултата от едно от най-прекрасните сътрудничества в модата тази есен - това между френската модна къща Maison Martin Margiela и шведския high street титан H&M.

Градът е Ню Йорк, снощи, защото това е мястото, където официално и за първи път на живо се показва колекцията, чакана с щастливо нетърпение от целия моден свят.

На „Бийкман стрийт“ № 5 във финансовия район на безумния и фантастичен град, в сграда с легендарна стойност, звездите гости наблюдават от високо танцовия пърформанс, чрез който Маржела показва що за майсторски дрехи е сътворил. Изпълненията на сцената са на известната хореографка Анна Тереза де Кеерсмакер, танцьорите се огъват в чудни движения, а цялото усещане за спектакъл на Бродуей се дължи и на включените специално създадени арт инсталации.









Всичко е прекрасно, всичко е съвършено, всичко е мода.

А за самата колекция от Маржела споделят: „Ние сме изключително щастливи да представим колекцията „Maison Martin Margiela with H&M“ на това събитие в Ню Йорк. Maison Martin Margiela вярва, че е подходящо моделите да се представят извън традиционния контекст. Тази комбинация от инсталация и пърформанс улавя духа на модната къща и позволява на творците да интерпретират съвместната колекция така, както я виждат.“

И след цялата тази красота сме напълно готови за появата на всеки прекрасен артикул от колекцията на 15 ноември, когато ще бъде пусната в около 230 магазина на H&M по цял свят, включително H&M Сердика Център.


Канйе Уест


Мена Сувари


Сара Джесика Паркър


Чейс Кроуфорд


Селма Блеър


Джулиан Мур


Алан Къминг

More All fashion