Следва

Момичето на Бонд Беренис Марло - Коя е тя?

Как да стимулираме имунитета си и да изпреварим грипа с хомеопатия

Защо все повече хора запълват липсващите позитивни емоции с храната и тогава ли се заражда проблемът с ... 

Events преди 11 години

Тази неделя, точно в 8:00 сутринта „Духът на здравето” ще предаде на зрителите на bTV много позитивни емоции и ще ги зареди със знания за справяне с едни от най-честите здравословни проблеми, които зачестяват през есента: мозъчният инсулт, наднорменото тегло и грипа.

Мозъчният удар е абсолютно предотвратим. Как да разпознаем инсулта и какво представлява това нарушение? Кои са рисковите фактори, симптоматиката, модерната терапия и защо силата на духа е нишката, която така здраво ни свързва с живота? Авторът и водещ на предаването д-р Неделя Щонова търси отговорите на тези въпроси заедно с доц. Иван Стайков и в личната история на актьора Йосиф Сърчаджиев.



Защо все повече хора запълват липсващите позитивни емоции с храната и тогава ли се заражда проблемът с наднорменото тегло? Тази неделя, в „Духът на Здравето”, известният кинезитерапевт, психолог и консултант по хранене Ипократис Пападимитракос разказва как да се мотивираме и да трансформираме вредните си хранителни навици в полезни и кои са храните, които задължително трябва да присъстват в нашето меню. 

По темата хранене и рак, д-р Неделя Щонова ще срещне зрителите и със здравен журналист номер едно на Италия - Марио Папагалло, според който превенцията на рака започва още със сядането на масата. 



За успешната битка с наднорменото тегло в „Духът на здравето” ще разкажат и двама души, отслабнали от 130 кг. съответно на 55 кг. и 78 кг.

Есента е времето, когато да помислим и подготвим организма си за справяне с грипа. За профилактиката на грипните заболявания и предимствата на хомеопатичното лечение при стимулиране на имунитета д-р Неделя Щонова ще разговаря с международния лектор по хомеопатия д-р Василка Юрукова. Всичко това, зрителите ще видят тази неделя, от 8:00 в „Духът на здравето” по bTV. 

 

 

More from View Sofia

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?