Следва

Замъците на Япония

Matthew Dekay в Yalta

След като миналата година направи едно от най-добрите партита на лятото рамо до рамо с Hernan Cataneo на Cacao...

Галерии преди 16 години
След като миналата година направи едно от най-добрите партита на лятото рамо до рамо с Hernan Cataneo<@SITE_URLstrong> на Cacao Beach<@SITE_URLstrong>, Matthew Dekay<@SITE_URLstrong> се завръща за нови подвизи в YALTA CLUB<@SITE_URLstrong> на 14 Март (петък) заедно с една от актуалните звезди на клубната сцена Remy – официален подгряващ ди-джей на самият Armin van Buuren<@SITE_URLstrong>.

Matthew Dekay<@SITE_URLstrong> е сред онези уникални продуценти, чиито парчета можете да намерите както в CD кейса на Deep Dish и Sasha, така и в тези на Eric Morillo<@SITE_URLstrong> и Victor Calderone<@SITE_URLstrong>, а като ди-джей се радва на световен респект за епичните си, неуписуеми сетове.

Поради големия интерес за продължение на миналото лято, YALTA CLUB<@SITE_URLstrong> дава на Matthew Dekay<@SITE_URLstrong> цялата нощ на разположение, а той от своя страна води за подкрепление Remy – поредното супер силно холандско име на денс сцената, което тепърва ще избухне в супернова звезда.

Remy е горд носител на наградата „Най-добър DJ” в холандските DJ награди за 2001 и 2002, а в таланта му се убедил самият John Digweed, който го открил за света и побързал да гЍ ? побутне в глобалната сцена.

Двама холандски супер ди-джея в една вечер е гаранция за убийствено парти, особено ако това са Matthew Dekay и Remy.

More from View Sofia

More Галерии