Следва

Четиво в четвъртък - Откъс от „Нацистът и фризьорът“, Едгар Хилзенрат

Момичето на Бонд Беренис Марло - Коя е тя?

Новата мацка до рамото на Даниел Крейг в поредния епизод от поредицата Skyfall /по екраните у нас от утре, 26..

People of art преди 11 години

Новата мацка до рамото на Даниел Крейг в поредния епизод от поредицата Skyfall /по екраните у нас от утре, 26 октомври/, е 33-годишната французойка Беренис Марло. Страхотна, знойна, секси, загадъчна, тя триумфира в Royal Albert Hall миналата вечер, на премиерата на филма.

Величествена в ярко червена, точно като цвета на килима, рокля на Вивиан Уестууд, тя определено се превърна в звездата на вечерта.

Умението й да кара главите да се извръщат след нея се доказа и на партито след премиерата, както и на снимките, подбрани тук - всички от нейни изяви през последната година.

В интерес на истината, независимо, че във вените на Беренис очевидно тече кръвта на звезда, тя няма кой знае какъв опит на големия екран преди да й бъде отредена тази историческа роля. Да не кажем никакъв. До преди Бонд, Марло се изявява само в роли по френската телевизия и като модел.







При всички положения красавицата знае как да отговори на шанса, даден й от съдбата след кастинга за момиче на Бонд. Превъзходна и самоуверена, тя вече е звезда. При това от световна величина. И бъдещето изглежда все по-звездно. Насладете се на фигура, стойка, елегантност и чувство за сцена. Добра е, нали?




















 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра