Следва

Who is he?

Никол Кидман "Сексът с Том Крус беше по принуда"

Преди няколко дни пред списание Hollywood Reporter Никол Кидман разкри пикантни подробности за ролята си...

Други преди 11 години

Преди няколко дни пред списание Hollywood Reporter Никол Кидман разкри пикантни подробности за ролята си във филма на Стенли Кубрик през 1999 г., "Широко затворени очи". Тринадесет години след излизането на еротичната лента Никол признава, че на режисьора Кубрик му било доста трудно да предразположи актрисата за интимните сцени с Том Круз, който по това време беше неин законен съпруг:

„Стенли ме помоли да бъде по-сексуално освободена още в началото на филма и въпреки моя опит, направихме толкова много интимни сцени, които изобщо не бяха включени в окончателния вариант.”

Според Кидман, в началото й било трудно да събуди сексуалността си. Големият режисьор обаче доста помогнал на австралийката да се отпусне.

„Накара ме да се почувствам в безопасност. Бях спокойна, че не е груб или вулгарен. Той все пак има две дъщери, така че по-скоро чувствах някаква бащинска загриженост.”

На въпрос дали имат връзка отношенията между филмовите герои и тези в реалния интимен свят на Никол и Том, Кидман отговаря:



„Въпреки че играехме съпруг и съпруга, каквито бяхме в действителност тогава, животът на героите с нашия има много малко общо”

В допълнение, Никол отрече, че участието им във филма е причина за разпадането на брака. Двойката се разведедве години след излизането на лентата:



„Мнозина вярват, че този филм е началото на края на нашата връзка, но аз не мисля така (...) Но такъв беше Стенли. Той използваше филма като провокация, уж представляваше нашия действителен сексуален живот. Но това не беше така."

Кубрик умира през март 1999 г., само четири дни, след края на последния снимачен ден.
 

More Други