Следва

Ново поколение хайверени перли за необикновено стягане SKIN CAVIAR LIQUID LIFT от La Prairie

Да или Не - Два цвята русо

Кубинската тв водеща и модел Дейзи Фуентес е в рокля Carolina Herrera по време на благотворителен бал на...

Hair преди 11 години

Кубинската тв водеща и модел Дейзи Фуентес е в рокля Carolina Herrera по време на благотворителен бал на фондацията Carousel of Hope за деца, болни от диабет, който се случи миналата събота, 20 октомври, в Бевърли Хилс.

Чудесното творение от колекция есен-зима 2012 стои прекрасно на хубавата фигура на лицето на MTV Латинска Америка, но това, което повече ни впечатли, бе косата - права и идеална, но с твърде израснали корени, които явно са търсен ефект.

Тъмната основа стига до средата, а после косата е в много светлоруси краища, което е съвършено нов подход в оцветяването.

Харесваме черните корени под русата коса (виж тук), но сякаш ако са пет или шест пръста по дължина е прекалено много и се получава обратният ефект - от естествен и непретенциозен секси вид в твърде небрежен, особено пък за червен килим.

Любопитни сме как възприемаш този ефект, харесва ли ти или по-скоро, като нас, залагаш на класическия метод - черни корени, които леко се забелязват във върховете на русата коса с повече обем?

Анкета

Да или Не на твърде ирасналите тъмни корени

More Hair