Следва

Какво ново - Робърт Патинсън е новото лице на Dior Homme

Ново поколение хайверени перли за необикновено стягане SKIN CAVIAR LIQUID LIFT от La Prairie

Луксозната милувка на “хайверената колекция” на La Prairie, които въведоха нов стандарт в борбата против стреене...

Beauty News преди 11 години

Луксозната милувка на “хайверената колекция” на La Prairie, които въведоха нов стандарт в борбата против стреене, си има чисто ново съкровище - Неподражаемите златни хайверени перли, прочути с незабавния си лифтинг ефект, сега са комбинирани с уникален Възстановяващ Комплекс (Recovery Complex), който променя основната структура на кожата за дълготрайно стягане.

Нарича се SKIN CAVIAR LIQUID LIFT и с него компанията отбелязва 25-тата годишнина от представянето на „хайверения стандарт”.

Skin Caviar Liquid Lift предлага най-високата концентрация на чист хайверен екстракт от всички продукти в знаменитата Caviar Collection на La Prairie. Той обединява авангардни технологии, които гарантират смесването и доставката на активни съставки, за да бъде постигнат най-оптимален резултат. Резултатът е поразяващо ефективен серум, който мигновено трансформира вида и усещането на кожата до едно ниво, досега недостижимо за продукт за грижа за кожата.

Високото ниво на хайверен екстракт, получен от есетрата – Baerii, която се отглежда в екологично устойчиви аква-ферми, е в сърцето на ненадминатата способност на Skin Caviar Liquid Lift да изпъва и стяга кожата незабавно след нанасяне. Новото поколение хайверени перли се намират във външна обвивка направена от червени водорасли, която се разтваря при активиране, за да стане неизменна част от стягащото действие на продукта.

Лифтингът се подсилва от стягащия ефект на глюкозо-полимер, който прави кожата гладка и стегната. Освен това, уникална комбинация от витамини, нуклеинови киселини, фосфолипиди, протеини и омега-3 мастни киселини, подхранват и подобряват еластичността на кожата, повишават анти-оксидантната й способност и стимулират естествената й бариерна функция.



Иновативен три-пептид, съдържащ се в хайверните перли, стимулира синтеза на основните съставки на кожната матрица. Така, той стяга и изглажда повърхността на кожата като помага да се предотврати появата на мимически линии и бръчки. Този бърз капацитет за минимизиране на бръчките се подсилва от екстракт от Acmella Oleracea, който има релаксиращ ефект.

Другите съставки в красиво балансираната формула на Skin Caviar Liquid Lift хидратират, подхранват и защитават кожата.

SKIN CAVIAR LIQUID LIFT е в красива опаковка, за да напомня за прелестното съдържание вътре. 
Когато използвате за първи път Skin Caviar Liquid Lift първо е необходимо да го активирате. Отстранете външната капачка, натиснете активатора и разклатете флакона енергично, за да смесите активнитe съставки добре.
Дозирайте с помпичката от една до две капки в дланта на ръката си.

След първото приложение, просто натискайте помпичката при всяко следващо прилагане, сутрин и вечер. 

Препоръчителна цена за 50 мл 755 лв. 
 

More Beauty News