Следва

Who is she?

Рене, Порша и Кели - Три звездни блондинки в рокли Carolina Herrera. Коя от тях я носи по-добре?

Порцелановата кожа на Рене чудесно си кореспондира в студения пастелен нюанс на роклята в стил ранните 60-те...

All fashion преди 11 години

Не за първи път творение на испанската дизайнерка Каролина Ерера се появява на червения килим и то върху страхотни звездни жени, но този път имаме три перфектни, от които не можем да решим коя харесваме повече - Рене Зелуегър, Кели Рипа и Порша ди Роси, като първите две са по време на едно и също събитие в четвъртък, 25-ти октомври, в Ню Йорк по време на 29-тата модна гала вечер Night of Stars.

Порцелановата кожа на Рене чудесно си кореспондира в студения пастелен нюанс на роклята, перфектна за фигурата на 43-годишната актриса. Розовото червило върху устните пък направо „стопля” леденото излъчване на блондинката, а роклята Carolina Herrera е специално създадена за една от най-близките приятелки на дизайнерката.

Кели Рипа пък, която е телевизионна звезда в Щатите, на въпросната гала вечер е с разкошната жакардова рокля с бароков принт в черно и бяло от колекция Resort 2013, която приляга точно на скромния стил на фината водеща и актриса.

Розовият ансамбъл на Порша пък ни спечели моментално, заради минималистичната и съвършена кройка - широк и къс топ с пола молив до средата на прасеца, с висока талия, фиксирана с черен колан, от фина вълна. Прическа, силует и цвят са като излети по подобие на красивата актриса Порша де Роси, избрала Carolina Herrera за 15-тите награди Марк Твен, раздавани всяка година в столицата Вашингтон за заслуги в американския хумор.


Рене Зелуегър


Кели Рипа


Порша де Роси

Коя то трите блондинки се е справила най-добре, гласувай в анкетата вляво.
 

Анкета

Харесваш повече?

More All fashion