Следва

Тайната кореспонденция във Vip Brother

"Първо избирам музиката, после дрехите", казва Марк Ронсън

Той е уникален. Секси, без да е планина от релефи. Привлекателен като магнит, лепкаво интересен. Като дъвкa...

People of art преди 11 години

Той е уникален. Секси, без да е планина от релефи. Привлекателен като магнит, лепкаво интересен. Като дъвка - вкусиш и усетиш ли чара на този мъж, започваш да го дъвчеш и премяташ в съзнанието си до припадък. Важи за всеки, попаднал на пътя му. 36-годишният носител на три Grammy и куп други награди е новото рекламно лице на Fendi. Поводът да го разкажем е именно този - да си лице на новия мъжки аромат на Fendi - Fan - е сериозно имиджово признание извън музикалния бизнес /изключваме колаборацията на Марк с Gucci по създаването на кецове преди време/.

Марк Ронсън е диджей, продуцент, композитор. Роден в Лондон, преместил се в Ню Йорк и отново върнал се в Лондон: "Тук се чувствам вкъщи".

Безпогрешен хищнически нюх за откриване на таланти - "негови" са Адел, Лили Ален и Ейми Уайнхаус. Заядливец, който дразни с поведението си, суетник с благодарна фигура. Звезда.

Син на писателката Анн Декстър-Джоунс, женен за модела Жозефин де ла Бом и брат на Саманта, интимната приятелка в определен етап от живота на Линдзи Лоан. И още - доведен син на Мик Джоунс - китариста на Foreigner, оттук - неконвенционално детство, в което рано сутринта в дома ти Брус Спрингстийн рови в хладилника за бира.



Висок, с кестеняв перчем, рокаджийско излъчване и убийствени, почти черни очи, привлекателността на този мъж се подсилва от много нисък, басов, приглушен глас.



Икона, бихме казали ние. И бихме вярвали в това, особено след избора на голямата модна къща, но Ронсън отрича: "Не съм мъжка икона. Мъжествеността за мен е свързана с мускули и такива неща. А аз нямам. Но съм много доволен да съм част от новата инициатива на Fendi - да изберат музикант, а не актьор или холивудска звезда за лице на новия си парфюм.

Нямах никакви колебания, когато приех".



Марк е провъзгласяван за най-елегантния мъж във Великобритания и константно присъства в подобни класации за най-добре облечените хора въобще. На въпроса какво харесват в стила му, той отговаря: "Едната година си първи, на другата - трийсти, а се обличаш по все същия начин...

...Не мисля, че стилът ми е необичаен, дори революционен. Това са правили други музиканти, вземете Дейвид Бауи, например. Когато отворя гардероба, не мисля кое ще ме направи най-добре облечен на планетата, взимам това, което ми харесва. И обикновено то се диктува от музиката, която е около мен в момента. Когато продуцирах Duran Duran, бях платинено рус. Вторият ми албум звучеше като в 60-те, и аз изглеждах като оттогава. Не винаги има такава зависимост, но за мен музиката е отправната точка за всичко".


Марк Ронсън на сватбата си

Непрекъснато прави партита. Възможно най-скъпи, при това. В момента се подвизава основно в най-добрия клуб в Notting Hill - Yo Yo. Диджейства на сватбата на Том Круз и Кейти Холмс. "Поръчваха музика като всички сватбари - Джексън Файв, Кание Уест, 50 Cent. Том Круз много харесва рап. И музиката от Top Gun". На собствената си сватба обаче не кани диджей. На живо свирят две банди.



За Ейми Уайнхаус обича да си спомня, независимо от пререканията помежду им, докато звездата е жива.
"Уникален музикант. Когато я чух за пръв път, само китара и глас, се смаях. Когато записвахме, беше по цяла нощ. На сутринта заспивах на пода от умора. Събуждах се, тя - седнала на пода до мен с главата ми на коленете й, или ме завива, да не ми е студено. Беше зряла, изключителна жена".



От всичко, което може да се отнесе до този мъж, допускаме свръх аромат от Fan на Fendi - такъв, от който се подкосяват краката.

Като от нежност, като от талант, като от изумление.
 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра