Следва

30 октомври, вторник - в зелено като при Kenzo

Eдна от най-тихите прахосмукачки - Rowenta Silence Force Extreme ПЕЧЕЛИ...

Дадохме ти 15 дни време да разбереш защо Rowenta Silence Force Extreme трябва да бъде тихата компания в твоя дом...

All About Life преди 11 години

Дадохме ти 15 дни време да разбереш защо Rowenta Silence Force Extreme трябва да бъде тихата компания в твоя дом. Имаше възможнмост да се бориш за нея и да я притежаваш - красива, оранжева, работлива и много добра! Последно поколение - истинско бижу!
Защо Rowenta Silence Force Extreme? Виж условието на играта тук>>>

Ето и отговорите на въпросите:

1. Кога получаваш допълнителна гаранция? 

Всеки клиент, закупил своята прахосмукачка в периода 01.10-31.12.2012, може да се възползва от възможността да се радва на дълга гаранция за своя най-нов домашен помощник. Всичко, което трябва да направи, е в период не по-късно от 1 месец след датата на закупуването, да регистрира касовата бележка на адрес http://www.extendedservice.rowenta.com/ . Гаранцията е валидна за общо 2+3 години и започва да тече от дата на закупуване на прахосмукачката. За този период всички клиенти получават същите условия за гаранционно обслужване като при стандартната 2-годишна международна гаранция на Rowenta. За да бъде гаранцията валидна, не забравяйте да запазите касовата бележка от покупката на Silence Force Extreme или Silence Force Compact, както и потвърждаващия e-mail, който ще получите след регистрацията ѝ.


2. Дизайнът е… компактен и олекотен, а цветовете са красиви и модерни.


3. Моделите се предлагат с различна мощност от 1000 до 2200 W.


4. Патентованата четка предлага…уникална сила на засмукване и оптимизирано ниво на шум.


* Дори да не сте отговорили по асолютно същия начин, вие участвате в играта, стига отговорите да са верни!

Rowenta Silence Force Extreme ПЕЧЕЛИ Росица Методиева Гюлева на 41 години, която ще има най-верния и тих помощник в своя дом.

Честито!

 

Очакваме Росица до 20 ноември в редакцията на ViewSofia.

 

More from View Sofia

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 7 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 7 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.