Следва

Who is she?

Къртни Лав извади модна колекция. Скандалната вдовица пусна снимки в Туитър

Вдовицата на вокалиста на гръндж бандата Nirvana - Кърт Кобейн, не за пръв път е имала модни апетити, но днес...

Други преди 11 години

Вдовицата на вокалиста на гръндж бандата Nirvana - Кърт Кобейн, не за пръв път е имала модни апетити, но днес вече нейна колекция е факт, благодарение на Туитър, в който Къртни Лав пусна снимки от линията си, наречена Never The Bride - нещо средно между пънк, рок и викториански готик стил, създадени по подобие на ранния гардероб на актрисата и певица.

За направата на своите модели Лав е използвала стари дрехи, прекроени в малко извратени тоалети, подсилени с ефекта на черното червило и червената коса на модела й.

Историята на създаването на Never The Bride започва през декември тази година, когато звездата обяви, че ще се пробвам като дизайнер. Обичай себе си е изразът, който описва естеството на колекцията, според Къртни, която казва още:

"Това са неща, които аз самата бих носила, ако бях достатъчно млада, за да не ме оприличат на Бет Дейвис в "Какво се е случило Бейби Джейн?” (бел. Ред - един от най-известните психологически хоръри, излязъл през 60-те години).











Малко като във истински филм на ужасите моделите на Лав повече свързваме с костюми за идващия Хелоун, пуснати точно навреме за „зловещия” празник от една от най-скандалните вдовици, и едва ли ще могат някога да се възприемат като нещо сериозно. Подозираме обаче, че страстта й да шие и крои няма да стихне скоро и други опити тепърва ще има.
 

More Други