Следва

We Love - Наташа Поли възхитителна в Madame Figaro

Тайната кореспонденция във Vip Brother

В актуалното издание на Vip Brother се случват неща, за които продуцентите дори и не подозират. Освен че всички...

People of art преди 11 години

В актуалното издание на Vip Brother се случват неща, за които продуцентите дори и не подозират. Освен че всички, които напускат шоуто в различни негови етапи твърдят, че излъчваното в предаванията на Нова ТВ е в пъти по-безинтересно от реалния живот на съквартирантите вътре, става ясно още, че определени ходове на участниците изобщо не са засечени от организаторите.

Днес, в сутрешното шоу "На кафе", Юлиан Константинов, който напусна къщата снощи, показа бележка, която е получил от съквартиранта му и фаворит за спечелване на сезона на шоуто - Багата. Очевидно никой не е разбрал за това, но е факт, че Гала ахна, като видя ръчно написаното от ММА шампиона мъжко откровение.

Ние допускаме какво може да е, защото допускаме какво силни и стабилни мъже могат да си пишат и предават под душа в ситуация на форсмажор като този в шоуто, и знаем със сигурност, че е свързано с номинацията от преди седмица за излизане на Багата, направена от Юлиан.

Иначе, на финалната права на Брадъра, две седмици преди края му, страстите едновременно се уталожиха и усилиха след снощния епизод.

Уталожиха се, защото вътре стана по-малко интересно. А се усилиха, защото вот като снощния отново показва черти от характера на нацията, които не будят възхищение.

Като оставим настрана слабия сценарий на шоуто, включващ както безумните реплики, "сложени" в устите на водещите Ники Кънчев и Александра Сърчаджиева още от първия миг на излъчванията, грешките в субтитрите на екран, и накрая твърде лошата манипулация, целяща скандал, който така и не се случваше, истината е, че едва омразата, изразена като вот срещу левче мобилизира нацията да пъди и да назидава.



С днешна дата в шоуто остават Къци Вапцаров, наречен подходящо от оперния певец "еманация на инфантилната посредственост" и номиниран като капитан на отбор за следващата игра, Мариана Попова, за която искрено съжаляваме, че позволи да натрупа такъв гигантски негатив с изявата си, защото един творец не бива да бъде такъв, Люси Дяковска, талантливата и много симпатична певица и приятелката й, Фънки - ерудиран, забавен, артистичен и солиден мъж, емоционалната, но искрена Златка, метросексуалният Орлин, капитан на втория отбор за сряда, хубавата, но крайно безинтересна Никол и фаворитът Багата. В шоуто се подвизават още Любен Дилов и близначките - звезди от минал епизод Вяра, Надежда и Любов Станчеви.

Припомняме, че дотук от шоуто се прибраха Соня Колтуклиева, Аксиния, Ирен Кривошиева и Владо Данаилов, Кристина Патрашкова, Ники Мартинов и Бонка, а като гости присъстваха и си тръгнаха Памела Андерсън и Иван Ласкин.

При така създалата се ситуация, спортния журналист Крум Савов обяви, че ще се самоубие, ако Къци Въпцаров спечели това шоу, което няма да е добре /самоубийството, имаме предвид/, но може би типажи като този на Къци имат известни предимства в ситуацията, в която живеем.

Близо до финала, е интересно да разберем и твоето мнение - как мислиш, кой ще излезе победител в този сезон на Vip Brother? Можеш да гласуваш в анкетата.

В заключение отчитаме носталгията си, която имаме по предишните сценарни екипи на предаването, които, макар че нямаха толкова интересни и пълнокръвни типажи на разположение за работата си, направиха по-интересни сезони.



Уви, защото с "материала" в къщата този път, можеха да се получат истински творчески чудеса.
Доказа го и превъзходната работа на хората вътре по сериала "Позволена любов", чийто режисьор бе Юлиан Константинов.

Бел. ред. Поздравяваме оперния певец и за великолепния грим на Дон Хулио, направен, както разбрахме, лично от самия него. Очакваме втората част на сериала тази вечер по Нова.
 

Анкета

Кой ще спечели този сезон на Vip Brother?

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра