Следва

Тази есен градът се движи в ритъма на City Rush

Какво ново - Робърт Патинсън е новото лице на Dior Homme

Стратегическият ход на Диор с наемането на новите надежди на Холивуд като лица на различните им линии и...

Celebrity beauty преди 11 години

Стратегическият ход на Диор да наема новите надежди на Холивуд като лица на различните им линии и колекции, за да привлече младите потребители - нова целева група на френската модната къща, доведе и Робърт Патисън след Мила Кунис и Дженифър Лоурънс.

Американският актьор ще е новото лице на аромата Dior Homme и ще наследи фантастичния Джъд Лоу.

26-годишният русоляв сладур стана известен с вампирската поредица „Здрач”, а после трябваше да изиграе герой на Мопасан във филмирания роман на френския писател натуралист - „Бел-Ами”, където си партнира с Ума Търмън и Кристина Ричи.

За новата си роля, а именно като лице на мъжкия аромат на Dior, Патинсън е получил 12.5 милиона долара, твърдят слуховете, а снимките за кампанията едва сега започват.
 

 

More Celebrity beauty

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 1 седмица

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 10 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 10 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя