Следва

31 октомври, сряда - Теория на любовната прегръдка

Who is she? 10 любими факта за Клои Севини

Вчера ви попитахме коя е тя, а тя е Клои Севини. Бивш модел, американска филмова актриса и дизайнер, тя е...

Celebrities преди 11 години

Вчера ви попитахме коя е тя, а тя е Клои Севини. Бивш модел, американска филмова актриса и дизайнер, тя е жената 3 в 1, родена в Спрингфилд, Масачузетс. И е безкрайно секси, а това, че е на 37г. я прави още по- божествена. Подготвили сме ти 10 любими факта за прекрасната Севини, която между другото е зодия скорпион!



1. Клое е отгледана от майка си Жанин, която е от полско-американски произход и баща си Дейвид Севини, който умира през 1996г от рак.

2. Когато е още тийнейджър, Клои си бръсне главата и продава косата си на Бродуей за направата на перука.

3. Севини открито признава за експериментите с наркотици, когато е тийнейджър, особено с халюциногени и марихуана и пред The Times казва, че е пробвала, защото е била отегчена и просто обичала халюциногените, но това не се дължи на проблеми в семейството, защото то било повече от прекрасно.

4. Съдбата се включва с всички сили в живота на Клои, когато е забелязана на улицата от Андреа Линет, модния редактор на списание Sassy, която е силно впечатлена от стила на 17- годишната бъдеща моделка и й предлага стажантска позиция на модел.

5. Актьорската й кариера започва с филма "Kids” през 1995г., който е последван от "Trees Lounge" 1996, "Gummo” 1997г, "Boys Don't Cry” 1999, "American Psycho” 2000 и много други.

6. Печели CFCA Award през 2000г за "Най- добра поддържаща роля” във филма Boys Don't Cry (1999), Independent Spirit Award, Sierra Award в Лас Вегас, Златен глобус през 2010г за  "Най- добра актриса в поддържаща роля в сериал, мини сериал” за Big Love (2006) и други, включително редица номинации.

7. Клои Сеивини е била модел на Miu Miu, H&M, Louis Vuitton и Chloé.

8. Благодарение на уникалния си стил и различен поглед, Клои пробива като дизайнер на дрехи, които са носени от Виктория Бекъм и Риана, а Марк Джейкъбс я нарича "не само талантлива, млада и атрактивна, но се откроява от клиширания стил”.

9. Севини страда от сколиоза (вид заболяване на гръбначния стълб, водещо до изкривяване), която й е открита още като дете, ето защо практикува много йога.

10. Клои признава, че е бисексуална и не веднъж казва, че е експериментирала доста в тази област, но най- известните й връзки са с мъжете Хармони Корин, Джарвис Кокър и Мат Маколей, с когото са заедно цели 8 години до началото на 2008 г.
 

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 1 ден

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.