Следва

Всичко, което трябва да знаем за пилинга от д-р Радина Денкова

Тази есен градът се движи в ритъма на City Rush

Какво е модерно този сезон? Макси поли, къси поли, широки панталони, панталони с десен…? Може и да се изгубим сред актуалните модни тенденции, но при ароматите изборът е ясен.

Hair преди 11 години

Какво е модерно този сезон? Макси поли, къси поли, широки панталони, панталони с десен…? Може и да се изгубим сред актуалните модни тенденции, но при ароматите изборът е ясен.
Красив и омаен отговор ни дава именно козметичният гигант AVON, лидер в ароматите в продължение на повече от век, който тази есен представя City Rush - нов и изискан парфюм за силната, уверена и стилна дама. Този сезон жената City Rush ще ухае на съблазнителна черна далия, чувствени рози и загадъчни орхидеи.

Прелестната Мила Йовович е вдъхновението зад този страстен и елегантен аромат. Световноизвестната актриса, топмодел, музикант и майка олицетворява философията на жената City Rush с вроденото си чувство за стил, както и благотворителните каузи, които подкрепя въпреки натоварения си график.

Като една истинска градска жена Мила винаги е в крак със забързания ритъм на града и се доверява именно на аромата City Rush. За него тя казва:
„Изключително съм развълнувана да работя с AVON като лице на новия им аромат – City Rush. Този изискан аромат улавя мистериозността и чувствеността на жената. Когато съм със City Rush, се чувствам уверена, секси и готова да превърна улиците в моя моден подиум. Този прекрасен аромат е олицетворение на стил и изисканост, допълва ме и не мога без него! От друга страна AVON е изключителна и специална марка. Отдадеността на компанията в световен мащаб в подкрепа на някои от най-важните каузи за жените ме карат да се чувствам горда, че съм част от тяхното семейство”.



Новият изтънчен аромат отваря сетивата със свежи връхни нотки на пенлив бергамот, преплетени с наситени сини сливи, целунати от нотки свеж зелен бръшлян. По-чувствената сърцевина на City Rush разкрива съблазнителен цветен микс от черна далия, роза, ванилия и орхидеи, създавайки загадъчен и богат аромат. Базисните му нотки глезят сетивата ви с кадифеното ухание на меки гори и земни пачули цветя, примесени с копринени нотки на мускус, създавайки трайната му основа.

Улиците на града се превръщат в моден подиум, а погледите са магнетично приковани върху жената City Rush, благодарение на аромата, който въплъщава едновременно сила, модерно чувство за стил и съблазнителен сексапил. Бъди изискана, бъди City Rush!

 

More from View Sofia

More Hair