Следва

Днес си купихме... Дантелена пола като от мечтите

Стрийт иконата Каролина Исса с капсулна колекция за L.K. Bennett

Британският бранд за аксесоари L.K. Bennett започва съвместна работа по капсулна колекция със стрий стайл...

All fashion преди 11 години

Британският бранд за аксесоари L.K. Bennett започва съвместна работа по капсулна колекция със стрий стайл иконата и главен редактор на Tank - Каролина Исса.

Колекцията ще съдържа основно обувки на ток и чанти, избродирани в тайландски стил - с цветя, зигзагообразен принт и помпони като украшения.

"Моята философия за дизайна винаги е била такава, че обувките трябва да "говорят " сами за себе си . И точно затова избирам първо тях и после роклята”, споделя Каролина.

Цените на артикулите от колаборацията ще започват от 392 долара, а резултатът от модното сътрудничество ще видим след 19 февруари, когато всички неща ще бъдат на разположение в бутиците на марката във Великобритания, САЩ, Ирландия, Близкия изток и Франция, както и в онлайн магазина им lkbennett.com.


 

More from View Sofia

More All fashion

Модата на бъдещето с Beckmans School of Design, илюстрирано от Типан Норден

All fashion преди 21 минути

В галерията Liljevalchs в Стокхолм 13 от студентите по мода на Beckmans School of Design представят фантазьорски концепции за модата на бъдещето – оживени чрез живописта на шведския художник Типан Норден.

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.