Maison Martin Margiela за H&M - Пълната колекция в цени. Ladies First

Остават две седмици до деня, в който Маржела ще финишира в определени магазини по света с изумителната си колекция за H&M...

Остават две седмици до деня, в който Маржела ще финишира в определени магазини по света с изумителната си колекция за H&M.

Датата е 15 ноември, а изборът е между 103 артикула - всички до последния невидим колан с почерка на белгиеца.

За всички, които вече са небелязали за какво точно ще се борят от колаборацията, която вече представихме в пълнота, ето и списък на всичко с цени в галерията горе.

Днес - дамската, а утре - мъжката колекция! 

У нас ги очакваме в магазина на H&M в Сердика Център.
 

Коментари: 10

S
say hi to eva (2012/11/02 / 18:32)
аз съм вечно неразбрана в този сайт :( не казвам, че няма хора, които оценяват идеята и т.н., а просто че намирам за тъпо да се изказваме колко е яко, че средностатистическият българин няма да може да си позволи нещо, а ще има "повече за нас". това си е чисто парадиране и изтъкване, мисля.. няма лошо човек да иска да си купи нещо от колекцията, наистина са дрехи/аксесоари с идея и евалата на тези, които я оценяват :)
K
Kris (2012/11/02 / 17:03)
Изобщо не съм фрашкана с каквото и да е, но ще си купя поне едно сако, защото това е вечна дреха. тук се борим за идеята, а не за парцала. Жалко, че не се разбира.
S
say hi to eva (2012/11/02 / 16:00)
е, хайде, нека не изтъкваме кой колко големи възможности има.. :) 'щото кои сме "ние"? яко фрашканите с пари, които седим над всички останали? pleeease! цените не са за българския стандарт на живот и съм сигурна, че има определено количество хора, които не са от тази специфична клиентела, която споменах, но биха искали да си купят нещо от колекцията. нали, дори духовно или във вкусово отношение да не са "средностатистически"..
V
Vintage queen (2012/11/02 / 15:36)
И добре, че няма да даде, да има за нас:))) Българинът и пуловерът имам предвид!
S
SYE (2012/11/02 / 13:13)
Е, те във viewsofia винаги са се изтъквали колко скъпо облечени ходят и наистина не се съобразяват с факта, че средностатистическият българин няма да даде за раздърпания пуловер в галерията горе 249лв. Но въпросът е друг, защото както знаем, много често скъпи дрехи изглеждат адски евтино и стилът със сигурност не се определя от цената на дрехите. Да разглеждаш дрехи на високи цени и да не можеш да си ги позволиш е безплатно, а и в крайна сметка се вдъхновяваш с нови идеи. )
M
moniravalieva (2012/11/02 / 13:05)
Нещата, които са с цени в долари, значи ли че няма да ги има тук?
R
ralz (2012/11/02 / 11:54)
За тези пари оригинални МММ НЯМА! Ботушите които ХМ предоставя за 300$ по принцип са 1500$. Моделите са преиздавани от по-стари колекции на МММ и според мен ще има доста желаещи да се сдобият с тях.
R
Realist (2012/11/02 / 10:25)
За тези пари не е ли по-добре да си купиш оригинални МММ неща?
S
say hi to eva (2012/11/01 / 17:12)
цените в h&m са "еднакви" за всички държави - това, което в америка ще струва $50, тук ще струва 50 х курса на долара, т.е. около 75лв. това дали хората в българия ще могат да си ги позволят, е друг въпрос.. пък и тук отново не говорим за средностатистически купувач, а за някакви по- специфични издавки :)
D
Dara-bara (2012/11/01 / 15:51)
Как може да публикувате цени в долари? Кой ще си ги купи тези неща за толкова много пари? Ако вие във вашия сайт ходите толкова скъпо облечени, хората нямат такава възможност. Искам да публикувате дрехи и цени за норчалните хора, на нормални цени!

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia