Следва

We love - рекламната кампания на Мissoni X Lindex

Какво ново - Кайли с Kylie/Fashion за 25 години на сцена

На Кайли Миноуг не й личат годините. Миньончето е в перфектна форма и сякаш не помръдва във времето. Затова е...

All fashion преди 11 години

На Кайли Миноуг не й личат годините. Миньончето е в перфектна форма и сякаш не помръдва във времето. Затова е трудно да повярваме, че австралийската певица тази година отбелязва 25 години творческа дейност. Един от символите на четвъртвековната й кариера без съмнение са пищните костюми и неповторимо сценично присъствие. Незабравими са и някои от проявите й на червения килим - удивителни рокли и аксесоари, обичайно в ярки и запомнящи се цветове и супер секси кройки.

Точно с идеята да събере на едно място вдъхновяващите си прояви през миналите десетилетия, Миноуг пуска на пазара книга, посветена на кариерата й, но с ударение върху модата. Заглавието е красноречиво - Kylie/Fashion. В книгата изобилства от завладяващи кадри от сцената, зад кулисите, от клиповете или съпътстващите светски прояви на Кайли, съпроводени от нейните и на величия от модния бизнес коментари.

"Тази книга отразява взаимоотношенията ми с най-талантливите хора в света през времето на моята кариера", казва певицата за новия си проект.

Изданието ще се продава от 19 ноември нататък.















С идеи за написването и оформянето на книгата по думите на певицата е помогнал много Жан-Пол Готие, а в изданието коментират още Доменико Долче, Стефано Габбана, Кристофър Кейн, Стелла Маккартни и много други.
 

More All fashion