Следва

Ден II: Спечели Gillette Satin Care

Как да разпознаем и лекуваме аденома на простата и как лечението със стволови клетки става част от съвременната дентална практика

Екипът на „Духът на здравето”, присъства на една от тях и е подготвил за зрителите ексклузивни кадри от... 

Health преди 11 години

Живата легенда в родната кардиохирургия – Проф. д-р Генчо Начев е първият гост в новата рубрика на
„Духът на здравето” - „Код Хипократ”

Как да разпознаем и лекуваме аденома на простата и как лечението със стволови клетки става част от
съвременната дентална практика – тази неделя, от 8:00 часа, по bTV


Тази неделя, 04.11.2012 г., здравното предаване „Духът на здравето” стартира своята нова рубрика – „Код Хипократ”, в която ще представя на зрителите най-големите светила на родната медицина. 

Първият гост на д-р Неделя Щонова ще бъде прочутият български кардиохирург проф. д-р Генчо Начев. Всяка година, под негово ръководство се извършват над 400 тежки сърдечни операции.

Екипът на „Духът на здравето”, присъства на една от тях и е подготвил за зрителите ексклузивни кадри от операционната на проф. Начев. Какви са най-честите причини за заболяванията на сърцето и възможно ли е животът ни да бъде спасен от т.нар. „Изкуствено сърце” ?


Какво ни отвежда до операционната и как се живее след „сърдечната” среща със скалпела? Като част от личните истории на предаването, зрителите ще видят разказа със щастлив край на пациента, чиято операция ще излъчим.

Втората тема на предаването засяга едно от най-честите и коварни заболявания при мъжете – аденом на простата. Как да разпознаем, лекуваме и преодолеем този проблем? За лечението с лазер и авангардната урология, д-р Щонова разговаря с уролога д-р Калоян Давидов.

Каква е връзката здрави зъби – общо състояние на организма? Водещи зъболекари ще споделят пред камерата на „Духът на здравето” как оралната хигиена оказва огромно влияние върху цялостното човешко здраве. Какви са новостите в денталната хирургия и дали в съвсем близко бъдеще, специалистите ще имат възможност да направят зъб от стволови клетки? – всичко това, зрителите на bTV ще видят в петото издание на „Духът на здравето”, тази неделя, от 8:00 часа сутринта.
 

More from View Sofia

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 1 месец

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.