Следва

Какво ново - Хайди Клум без грим за Children in need

Директно от PR: Анн-Джи със златен медал на световната купа по фитнес за България 2012

Красивата и сексапилна R&B изпълнителка и трета в света на... 

Body преди 11 години

Красивата и сексапилна R&B изпълнителка и трета в света на Miss Olimpia Natural, Сан Франциско – Анн-Джи, отново затвърди своята титла Мис Фитнес България, като грабна купата и златния медал от световната купа за България по фитнес Grand Prix Dionysopolis 2012.

Тя се организира от Българска Национална Фитнес Федерация. Певицата и фитнес модел се яви в категория „Фигура” за най-хармонично тяло и премина през три тура - с официални рокли, бански - сравнително позиране, и индивидуално представяне под формата на танцово шоу.



Освен хармоничните пропорции на тялото, журито оценява избора на тоалет, както и ефектното индивидуално представяне, за което Анн-Джи се беше облякла като боксьорка. След като показа своите хореографски и артистични умения на сцената, тя беше бурно аплодирана от цялата публика.



Анн-Джи получи покана да се яви на световният турнир за натурален фитнес (за спортисти неприемащи химически добавки), който тази година ще се проведе в Палермо, Италия и да представи България в най-секси категорията Bikini Divas.

More Body