Следва

Дизайнери за следене: Клара Сипкова и нейните стоманени бижута

Животът след 45 - Ясмин ле Бон и безупречната красота

48-годишната манекенка и модел, майка на три деца, изглежда съвършено и по това няма какво да се спори...

All fashion преди 11 години

В редовната ни рубрика Животът след 45 днес вдъхновението осигурява изключителната Ясмин ле Бон.

48-годишната манекенка и модел, майка на три деца, изглежда съвършено и по това няма какво да се спори.
Изумителното в случая е как го постига, така, че кариерата й се простира в повече от 30 години, радва се на прекрасно семейство и деца - 3 момичета, които вече носят дрехите й и успява да изглежда толкова заразяващо прекрасна.

Ясмин има неподражаем стил, тя е една от малкото знаменитости в областта на модата, които почти винаги носят естествена кожа в допълнение към аутфита си. Женствена, секси и и с гена на нуевяхването, наследен вероятно от бащата иранец и майката англичанка, тя е един от най-високо платените модели през 80-те. Все още безкрайно хубава, та продължава да краси корици, да участва в ревюта и дори да ги закрива, като това на френския дизайнер Ролан Муре в неговата Есен/Зима 2012 от кутюр колекция /тогава Ясмин носи фантастична червена рокля, която тежи над 50 килограма/.



В допълнение към безупречния й стил, който няма аналог, защото е много неин, много неповторим, съпругата на Саймън ле Бон от Duran Duran експериментира умело с прическата си, която наскоро много скъси, с грима, с аксесоарите. Кожата й е перфектна, изразът на лицето - на щастлива жена.

Супер, жестоко вдъхновяваща!
48-годишната Ясмин!
 













 

More All fashion