Следва

Февруари ще ухае на Marni

Какво ново - Хайди Клум без грим за Children in need

Германската звезда от модната сцена Хайди Клум е една от знаменитостите, които участват в мащабната...

Celebrity beauty преди 10 години

Германската звезда от модната сцена Хайди Клум е една от знаменитостите, които участват в мащабната благотворителна инициатива BearFaced, организирана в подкрепа на фондация Children in Need от гиганта BBC.

Супермоделът в компанията на други знаменитости - тв-водещите от Острова Керълайн Флек и Луиза Реднап, е заснел фотосесия без грим и с миниатюрен отпечатък на меча лапа на скулата.

Начинът, избран от организаторите за популяризиране на идеята, цели колкото е възможно повече хора да научат за акцията, която ще се проведе на 9 ноември във Великобритания, а именно да се съберат максимум жени, без грим, за да участват в търга BearFaced, в рамките на който ще се продават благотворително дизайнерски мечета Pudsey.


Луиза Реднап


Керълайн Флек

Всички приходи ще отидат във фондация Children in Need.
 

More Celebrity beauty

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 3 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 4 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя

Beauty Starter: Летисия Каста на 45 - спокойствие, масажи и няколко топ продукта

Celebrity beauty преди 4 месеца

Летисия Каста очаква доброта, положителна енергия и нежност от хората, които се грижат за нея, както и от козметичните си продукти. И като се има предвид аурата, която се излъчва от лицето и външния ѝ вид, това наистина работи