Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 5 - 11 ноември

Как се тренира модел седмици преди ревюто на Victoria's Secret. ВИДЕО репортаж

Всяка година марката уникално секси бельо Victoria's Secret прави невероятно шоу с най-добрите супер модели...

Health преди 11 години

Всяка година марката уникално секси бельо Victoria's Secret прави невероятно шоу с най-добрите супер модели, наречени ангелчета, с криле, които са част от целия им шеметен стайлинг.

Всички са по бельо, коя от коя по-красиви, с великолепни, божествени тела. 

Интересът към тях се увеличава всяка година, а особено любопитни сме за това как успяват да влязат и останат в перфектните размери.

Всъщност не е лесно, даже никак, защото телата са част от усилени и продължителни тренировки, най-вече преди грандиозно шоу.

Знаем това от фитнес инструктора, "автор" на телата на някои от най-големите холивудски звезди, Джъстин Гелбенда, който разказва в изключително полезен видео репортаж как подготвя поверените му модели преди всяко шоу на Victoria's Secret, които на 7 ноември ще покажат цялата нова прелестна колекция на ревю в Ню Йорк.


 

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 1 месец

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.