Следва

Кармен Каас облича винтидж рокли Chloe за Muse

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Обичайно много харесваме кориците с характер, а в двете корици на есенно-зимния брой на списание 10, той е...

All fashion преди 11 години

Кармен Каас във винтидж Chloe за Muse

Въздушна, женствена, брилянтна сесия за 31-ото есенно издание на списание Muse. Кармен Касс носи винтидж рокли, създадени от маестро Лагерфелд за модна къща Chloe в периода 1977-1983 година, както и една от роклите на покойния Гая Паулин, отново за Chloe от 85-та година. Стилистката Ондин Азулай е избрала нещата така, сякаш са от личния гардероб на Кармен. Толкова много й отиват тези дрехи - с лекия си руско-цигански привкус или с кабаретното си внушение, или просто с откровената носталгия към миналото и неговата пищност по отношение на детайла. Бижутата, обувките и начинът, по който е подредена косата са крайният щрих на това завладяващо с красотата си модно фотографско творение. Автор на кадрите е Дейвид Белмер.

Виж всички снимки от сесията с Кармен тук>>

Рекламната кампания на бижутерската фирма Harry Winston



И не само заради главната роля на датчанката Фрея Беха Ериксон, която е лице на марката от 2010 година. Просто от кадъра лъха такава естественост и лекота, благодарение на несложната прическа, почти неуловимия грим и елегантната ненатрапчивост на подбраните бижута, че изглежда чувството да носиш бижута с пет и шестцифрена цена е най-милото и естествено нещо на света.

И така трябва да е, нали, момичета?

Кристъл и Кандис на кориците на 10 magazine





Обичайно много харесваме кориците с характер, а в двете корици на есенно-зимния брой на списание 10 той е плътен и завладяващ като във филм. Кандис Свейнпол и Кристъл Рен красят двойната корица, всяка под различно, макар и близко заглавие и под грижите на различен фотограф.

"Наричат я Рио"
е корицата на фотографа Седрик Буше с участието на Кристъл, облечена в Chanel и размазана с грим - просто жестоко секси комбинация, а "Става дума за Рио" е дело на Грегъри Харис с Кандис в главната роля - безупречна в черен костюм Giorgio Armani. Идеята, по признаието на авторите, е противопоставяне на две еднакво атрактивни състояния - това на агресиваната сексуалност и другото - на спокойна умиротвореност. Постигнати, естествено, чрез най-великолепните постижения на модата и стила. С какво друго всъщност би могло?

Джулиан Мур - новото лице на L'Oreal Paris



Елегантното присъствие на четири пъти номинираната за "Оскар" Джулиан Мур предстои да усили доброто впечатление от новата, висококачествена серия на френския гигант, този път за зряла кожа - Cellular Renaissance.
Продажбите на продукта в Европа ще започнат от януари 2013, а от централата на марката не крият гордостта си от привличането на Мур. За актрисата се чува още, че ще рекламира и боя за коса на L'Oreal, но по тази възможност засега няма никакви подробности. И в този случай обаче актриса като Джулиан Мур ще е от извънредна полза за промотирането на продукта. Просто е много приятно да се идентифицираш с образ като този, дори и ако просто ползвате един и същ антиейдж крем.

Новата рекламна кампания на Designer Remix









Заради изящната скандинавска красота на Надя Бендер, избрана от проспериращия бранд за рекламно лице на сезон Есен/Зима 2012/13. Зад обектива е Йенс Лангкер, а Бендер е прекрасна в сериозното си позиране, безкрайно слаба, висока и красива в принтове, в рязана бродерия, в бяло и сиво, с победоносно едри, но прости футуристични бижута и прибрана назад коса. Кампания, на която простотата, лаконичността и увереността отиват точно толкова, колкото на бранда зад нея. Скандинавският Designer Remix.
 

More All fashion