Следва

"Малко преди това" или за спонтанните картини на Чавдар Гюзелев в галерия Ракурси

Део преживява раздялата с Лора в Непал

Само преди дни чаровникът се върна от 15-дневна екскурзия в Непал, където бил със свой приятел...

People of art преди 11 години

Въпреки че само дo преди няколко месеца Део и Лора се канеха да вдигат сватба, сега нещата изобщо не са толкова розови за тях. Водещият и поп изпълнителката обявиха, че са дали почивка на чувствата си и са решили да се отдадат на творческите си проекти. Двойката е заедно от 8 години и, според тях, тази раздяла е своевременна почивка преди да предприемат най-важната стъпка в живота.

Тежка се оказа тази временна раздяла обаче за  Део и той реши да загърби всичко и да замине далеч. Само преди дни чаровникът се върна от 15-дневна екскурзия в Непал, където бил със свой приятел. За 10 дни изминали 100 км в Хималаите.

"За първи път разбрах какво е разреден въздух. Качихме се до 4700 м, но се наложи да спрем, защото ми стана лошо", каза Део, който има опит в катеренето. Изкачвал е Черни връх, правил е и 6-7-часови преходи в Родопите. "След 3400-ия метър започва такова главоболие, каквото няма и след най-лошия махмурлук", обясни още водещият.
 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра