Следва

Дисни на лед

Таня Илиева и Руши Видинлиев се сгодиха

Руши направил предложението в Рим, като подарил на любимата си годежен пръстен с три диаманта във формата на сърце и за негова радост тя му отговорила с "Да!"...

People of art преди 11 години

Поп певецът Руши Видинлиев предложи брак на своята дългогодишна половинка - манекенката Таня Илиева. Това се случило, докато двамата били на гости в Италия на сестрата на изпълнителя и нейното семейство. 

Руши направил предложението в Рим, като подарил на любимата си годежен пръстен с три диаманта във формата на сърце и за негова радост тя пък му отговорила с "Да!".

"Двамата се обичат от години. Непрекъснато се разделят и събират, тя пътува, а той продължава да учи - сега записа още една специалност - "Филмово изкуство", споделят близки до двойката.



Майката на певеца, милионерката Лора Видинлиева, не присъствала на отпразнуването на знаменателното събитие, но запознати твърдят, че тя много харесвала Таня и дори подарила на влюбената двойка апартамент в Ню Йорк с изглед към река Хъдсън.

Да си признаем, ние също много я харесваме и както неведнъж сме казвали обожаваме връзката й с Руши. Просто те двамата ни действат освежаващо, вдъхновяват ни, утешават ни с факта, че е напълно възможно да има богати и известни хора, които да не се забъркват в срамни скандали.

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра