Следва

Това ни трябва в гардероба - Новата колекция очила на Sass&Bide

Да или не на бялата горна част на роклята на Роузи

Топ моделът Роузи Хънтингтън-Уайтли, чиято руса коса не сме виждали почти никога в каквито и да било сериозни...

All fashion преди 11 години

Топ моделът Роузи Хънтингтън-Уайтли, чиято руса коса не сме виждали почти никога в каквито и да било сериозни трансформации, а много ни се иска, отново е красива и себе си на откриването на бутик на Burberry в Хонг Конг миналия четвъртък, 1 ноември.

25-годишната артистична британка, разбира се, е облечена в рокля Burberry от последната пролетно-лятна колекция, 2013, и е под ръка с джентълмена Кристофър Бейли, креативен шеф на лондонския бранд със столетна традиция в правенето на дрехи и аксесоари.



Роклята е в стила на 50-те години на миналия век, без презрамки, толкова вталена, че всеки дъх на Роузи би развалил силуета й, от две части - едната - долната - започва под бюста, в цвят медено, а горната, която прилича на сутиен или много късо бюстие с маншети около бюста, е в бял цвят.

Питаме те да или не на това дизайнерско решение, защото твърде много ни се разваля усещането за хармония върху иначе перфектното тяло на модела. Бялата част горе оптически мами за обем, който точно около бюста и под раменете не е на най-привлекателното място. Леко ни скъсява фигурата, а това все пак е Роузи, която е висока над 175 сантиметра и не тежи повече от 52 килограма.

А как ли би стояло това луксозно изпълнение на Бейли за Burberry Prorsum върху реален потребител, с не така съвършени пропорции?!
 

Анкета

Да или Не на бялата част от роклята на Роузи

More All fashion