Следва

Виктория Бекъм изневери на 16-сантиметровия ток с ниски мокасини в мъжки стил

Това ни трябва в гардероба - Новата колекция очила на Sass&Bide

Освен великолепното им представяне, заобиколени от етно украшения и мотиви, очилата са с изключително добър...

All fashion преди 11 години

Sass & Bide може и да не са се съобразили навреме с пускането на новата си колекция слънчеви очила, но пък резултатът си струва, дори и това, че идва в малко неподходящ от гледна точка на сезона момент.

"Ladysaint’ се казва линията, която следва чистата графичната концепция на марката, сътворена от дуото Хайди Мидълтън и Сара-Джейн Кларк.

Освен великолепното им представяне, заобиколени от етно украшения и мотиви, очилата са с изключително добър дизайн, включващ рамки във всички стандарти - авиаторски, класически рамки, заоблени, oversized, футуристични модели или тип бъбрек, които обаче никога няма да наречеш класически.

15 са моделите, от които бихме искали да имаме всеки един, защото са модерни, без да са твърде налудничави, защото имат собствен почерк, въпреки че се съобразяват с най-предпочитаните форми, и носят идеята за новаторство, без да са превърнати в трудни за възприемане дизайнерски обекти.

За още oт Sass&Bide виж тук>>

 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 3 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 22 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.