Следва

Звездите поздравяват президента Барак Обама

Леденото шоу на Дисни събира приказни герои в България

Повече от 50 класически и съвременни герои на Дисни ще завладеят Арена Армеец София с магическа комбинация от уникална хореография...

Events преди 11 години

Повече от 50 класически и съвременни герои на Дисни ще завладеят Арена Армеец София с магическа комбинация от уникална хореография, майсторско пързаляне и великолепни костюми. на една сцена застават героите на "Пинокио", "Аладин", "Пепеляшка","Красавицата и Звяра", "Пинокио", "Играта на играчките", "Питър Пан" и "Малката русалка".

 "Нека празнуваме" е леденото представление на "Дисни на лед" (Disney On Ice) като начело застава Мики Маус.

Датите са 9 ноември в 19 ч., на 10 ноември в 11 и 15:30 ч., на 11 ноември отново в 11:00 и 15:30 ч. в зала "Арена Армеец", като все още има ограничени количества билети за шоуто на цени от 40 до 90 лева. Те могат да бъдат купени от всички каси на "Тикетпро" в страната, както и онлайн на Ticketpro.bg

Историята на представлението води публиката през поредица от вълнуващи събития - Кралският бал за Св. Валентин с най-новата Дисни принцеса Тиана; Много Веселото Нерожденн Парти с Алиса и Лудия Шапкар; Страховито парти за Хелоуин с Джак Скелета и други популярни злодеи на Дисни; и традиционния хавайски празник луау с Лило и Стич.

Всички танцьори и екипа на шоуто пристигат у нас с чартърен полет от Загреб.

Малко преди тях идва и цялото оборудване за спектакъла, събрано в общо 13 тира.

Танцьорите ще имат няколко дни за репетиции в зала "Арена Армеец", която за първи път ще се превърне в ледена пързалка.

В съвременен дух и еклектична смесица от нестандартни елементи "Нека празнуваме!" е преживяване, което ще вдъхнови всяко семейство да празнува през цялата година. Спорно е кой ще се забвалява повече - вие или децата.

"Нека празнуваме" е едно от осемте шоута на "Дисни на лед", които се играят с успех по целия свят. Шоуто се играе пред повече от 30 милиона души годишно в повече от 70 страни на 6 континента. Европейската му публика е над 6,5 млн. годишно. При нас е за пръв път.

Герои от 16 любими филма на "Дисни" участват в спектакъла, като общо 36 танцьори се изявяват на леда. Те сменят цели 155 костюма, а близо 7000 балона се използват по време на всяко шоу. Мащабността на шоуто се допълва и от 550 светещи конструкции.
 

More from View Sofia

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 3 дни

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 2 седмици

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?