Следва

Преслава и Ясен от група "Те": Оженихме се!

Звездите поздравяват президента Барак Обама

... И кой гласува на 6 ноември научаваме в любопитен снимков материал...

People of art преди 11 години

Тази сутрин е щастлива за милиони американци и най-вече за техния нов стар президент Барак Обама, който бе избран за втори мандат, надвивайки опонента си, републиканеца Мит Ромни.

За да отпразнува хубавия повод, демократът постна снимка на своята страница в социалната мрежа Twitter, на която прегръща съпругата си Мишел. Снимката вече достигна рекордните 31 милиона гледания, а отдолу самият президент пише: „Още четири години”.

Холивудските знаменитости, основните поддръжници на Обама побързаха да поздравят любимия президент и се включиха с поздравление в социалната мрежа.

Актьорът Нийл Патрик Харис пише в своя профил радостния възглас:„Уауууу! Още четири години”. 
Миньончето от мескикански произход Ева Лонгория също не крие радостта си „ Направихме го! Обама е преизбран!Да! Да, ние можем!”

„Адски съм горда от моята страна и от нашия президент Барак Обама”, пише Манди Мур, дори Шер не пропусна да изрази гордостта си и публикува на стената си „OMG! Толкова съм щастлива! Един от най-великите нощи от живота ми! Лицето ми сълзи! Дами, имаме победител!”

Кой още подкрепи Обама за втори мандата и кой се възползва от правото си на глас, агитирайки към същото останалите амриканци, научаваме от снимковия материал по долу, благодарение на Туитър и любопитните папараци: 


Бийонсе


Стейси Киблър

Гуен Стефани


Лени Кравиц


Иванка Тръмп


Никол Ричи



Кейти Пери с баба си и президента Обама

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра